Cinemateket indbyder til sommerens største nabofest

OPEN AIR 2013. Ta’ tæppe og din nabo under armen, når Cinemateket blænder op for sommerens største nabofest tirsdag d. 30. juli – med DJ-gæstevisit, kunstfilm og den charmerende og morderisk morsomme Jack Black-komedie ’Bernie’.

Cinemateket åbner efter sommerferien den 1. august, men allerede 30. juli inviterer vi til sommerens største nabofest og gratis Open Air-biografvisning. Dagen er en hyldest til det gode naboskab, så tag din nabo under armen, et tæppe under den anden, og nyd en sommerdag i lyd og billede, sol og måneskin.

Der er fri entré, og Restaurant SULT rykker ud i det grønne med både mad, snacks, øl og andre drikkevarer til rimelige priser.

DJ, kunstfilm og kulsort komedie
Festlighederne starter kl. 16:00, hvor dagens gæste-DJ sammen med sine mest musikalske naboer giver fødderne lejlighed til at vippe til sommerlig electronica, sprøde dub-beats og andet godt for hængeørerne.

Senere på aftenen - kl. 21:30 - varmer vi op til aftenens hovedattraktion med Gitte Villesens varme og morsomme kunstvideo ’Willy as DJ’. Her synger, lommefilosoferer og danser instruktørens nabo Willy sig gennem sin vinylsamling af gyldne schlagere, så det skriger til den kærlige kitsch-himmel! Filmen præsenteres i samarbejde med Cinematekets nabo på den anden side af parken, Statens Museum for Kunst.

Herefter er der natsort humor på programmet! Richard Linklaters ’Bernie’ er en vanvittig komedie om en begravelses-assistent (Jack Black), der charmerer en hel by – inklusiv dens rigeste enke (Shirley Maclaine) – hinsides al moral og fornuft. Filmen spillede for proppede huse og fulde anmelderbarometre ved Cinematekets visninger i 2012 – nu giver vi alle chancen for at se eller gense den på stort lærred!

Program
16:00: Chill-out med gæste-DJ og naboer
21:30: Forfilm: Willy as DJ
21.45: Bernie (2012)

Tid: Tirsdag d. 30. juli.
Sted: Kongens Have, 1350 København K.  
Billetter: Online og på tlf. 3374 3412.