Danish Adventure Film Festival Awardshow - En hyldest til eventyret på det store lærred

Danish Adventure Film Festival begynder i dag, torsdag 2. december og præsenterer frem til søndag den 5. december mere end 25 adventurefilm. Lørdag den 4. december fejres årets filmskabere og vovehalse med prisuddeling og awardshow.

Vær med når Danish Adventure Film Festival kårer vinderne af årets priser i fem kategorier: Årets bedste film, Årets bedste danske film, Årets actionsportsfilm, Juryens specialpris og Den filmiske pris. Awardshow lørdag den 4. december kl.19.00 .

Juryen er sammensat af filmfolk og andre fra miljøet med forskellig tilgang til adventurefilmscenen. Til awardshowet kan du se udvalgte klip fra vinderfilmene og være med til at hylde såvel de danske som de udenlandske producenter.
Billetter 65 kr.

Danish Adventure Film Festival

D.A.F.F. er for alle, der elsker - og lader sig inspirere af - eventyret, mødet med naturen, andre kulturer, adrenalin, spænding, adventuresporten og den gode fortælling. Filmfestivalen består af en række film, som dykker ned i tidens aktive outdoormiljøer og som afspejler alle afskygninger af eventyret: Mountaineering, klatring, snowboard, ski, surf, kajak, eventyr og urban.
Bestil billetter på cinemateket.dk og læs mere på adventurefilmfestival.dk