Danish Adventure Film Festival – ekstravisninger af to prisvindere

Grib chancen og se to prisvindere fra den nyligt veloverståede Danish Adventure Film Festival: 'Ultra' – ny dansk film om ekstremløb, og 'Where the Trail Ends' – mountainbiking, hvor man ikke troede det muligt.

Den netop overståede Danish Adventure Film Festival (DAFF) er med sine 15 år på bagen ikke bare Danmarks, men også en af Europas ældste adventurefilm-festivaler. Traditionen tro har Festivalen – som løb af stabelen i dagene 29. november-2. december – har været besøgt af et højt antal ildsjæle inden for adventure- og actionssport samt helt almindelige danskere med lyst til at nyde smukke billeder og adrenalinfyldt action på det store lærred.

DAFF i vækst

Der blev solgt 2473 billetter til DAFF 2012, hvilket er en stigning på næsten 13 procent sammenlignet med sidste års festival.

To af festivalens populære, prisvindende film kan ses igen i Cinemateket tirsdag den 4. december. Først den danske produktion ’Ultra, om det 246 kilometer lange ekstrem-løb Western States 100, som vises kl. 20.00. ’Ultra’ modtog en særpris ved festivalens award show lørdag aften. Dernæst ’Where the Trail Ends’, det mest progressive og ambitiøse mountainbike-filmprojekt nogensinde, som vises kl. 21.30. ’Where the Trail Ends’ modtog prisen som årets bedste actionsportfilm.

’Ultra’ – ny dansk film om ekstremløb

’Ultra’ giver svar på hvordan det er at løbe 246 kilometer – i træk. I den danske løbefilm, der er den første af sin art, lever løber og instruktør Andreas Carlsen sin drøm ud og følger optakten til, og strabadserne under, det legendariske løb Western States 100. Alt går ikke som håbet. Andreas må kæmpe med skader og med den mentale udfordring, der følger. Og i bredere perspektiv giver filmen et indblik i, hvad der driver mennesker mod det ekstreme. Hvad får mennesker til at udsætte sig for disse såkaldte ultraløb.

’Where the Trail Ends’ – mountainbiking for fuld udblæsning

Når det gælder mountainbike-performance, men også i filmisk/stilistisk henseende, er ’Where the Trail Ends’ den mest progressive og ambitiøse mountainbikefilm nogensinde! Velkommen til en helt ny standard for freeride mountainbiking - Big mountainbiking! ’Where the Trail Ends’ følger verdens bedste freeride-cyklister i jagten på nyt terræn – Utah, Gobi-ørkenen, Kina, Nepal!

NB der er få billetter tilbage til begge forestillinger. Uafhentede billetter kan købes på dagen fra kl. 9.30.

Tid: 4. december
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K.
Billetter: Online og på tlf. 3374 3412