Danish Adventure Film Festival - mærk suset 22.-27. november!

DANISH ADVENTURE FILM FESTIVAL - Skandinaviens ældste adventurefilm-festival – åbner i dagene 22.-27. november for en verden af adrenalin-rush og grænsesøgende vovemod i alverdens outdoor-sportsgrene - fra ski, bjergbestigning og kajak til klatring, MTB og løb.

Er du fascineret af spændende, dristige ekspeditioner, naturoplevelser og eventyr langt fra alfarvej? Så er Danish Adventure Film Festival (D.A.F.F) lige noget for dig. Festivalen slår i dagene 22.-27. november dørene op for et brag af program fuld af vilde oplevelser på det store lærred. Oplev alt fra  freeride-ski i Alaska til surfing i Guatemala på fra første række.

På Danish Adventure Film Festival kan du se en parade af tidens bedste outdoor- og adventure-film, som ikke før har været vist i danske biografer. D.A.F.F har også til formål at promovere dansk adventurefilm, hvorfor festivalprogrammet igen i år indeholder et stærkt felt af danske produktioner, der, trods små budgetter, tilhører den internationale elite inden for genren.

Festivalfilmene dyster i konkurrencen om de eftertragtede D.A.F.F Awards, som overrækkes til festivalens award show, lørdag den 26. november med efterfølgende after party.

Festivalen er for alle, der elsker adrenalin-suset, adventuresporten, naturen og ikke mindst den gode fortælling.

Læs om festivalen, programmet og se trailers på www.adventurefilmfestival.dk og hold dig opdateret på www.facebook.com/danishadventurefilmfestival

Tid: 22.-27 november
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: online og tlf. 3374 3412. Prisen er 85 kr. og 100 kr. for hovedfilm. Et rabatkort koster 275 kr. og giver adgang til fire film.