Mænd er til sex, kvinder er til ballroom-dans. Ikke?

Månedens Dokumentar i april, 'Guilty Pleasures', følger tre kærlighedssøgende Harlequin-læsere, en forfatter og en cover-model. Se filmen hver dag fra 14. – 20- april.

Hvert fjerde sekund sælges der en Harlequin-bog et eller andet sted i verden. Instruktøren Julie Moggan udforsker, hvem læserne af de romantiske romaner er - med oprigtighed og stor underholdningsværdi. En morsom og intelligent komponeret dokumentarfilm om vores meget menneskelige søgen efter kærlighed.

Syndige glæder verden over

I Tokyo drømmer den ærbare japanske husmor Hiroko om at blive forført af en David Beckham-look-alike. Inspireret af Harlequin-bøgerne begynder hun at gå til ballroom-dans. Buttede indiske Shumita sætter alt ind på at generobre sit livs kærlighed, der har forladt hende til fordel for en yngre kvinde, og i et arbejderkvarter i Nordengland har den enlige mor Shirley omsider fundet sin Harlequin-helt, men han viser sig at have mørke sider.

På den anden side af gærdet møder vi den sexede Miami-model Stephen, der har poseret til mere end 200 Harlequin-omslag og kan få alle de kvinder, han vil. Han vil dog ikke acceptere mindre end "den evige flamme", og indtil videre er det ikke lykkedes ham at finde hende.

Og så er der forfatteren Gill Sanderson, der i virkeligheden er en ældre britiske gentleman ved navn Roger, der leverer fem romantiske romaner om året, men selv er overbevist om, at single-livet så klart er at foretrække. "Sex er den pris, kvinden betaler for ægteskab, og ægteskab er den pris, manden betaler for sex," mener han. Roger er hovedarrangør af den årlige kongres i The Romance Novelist Association, og optagelserne herfra er ubetalelige.

Berlingske skriver

★★★★ "Det nemmeste i verden ville være at forholde sig kritisk eller sarkastisk til Harlequin Mills & Boon, men Julie Moggan har i stedet lavet en film fyldt med generøs kærlighed, og det gør den uimodståelig." Ebbe Iversen - Berlingske