Månedens Film: 'Good Manners'

Månedens Film i juni er den varmblodede brasilianske eventyr-horrorfilm ’Good Manners’, der er fuld af overraskende uhygge og stærke sociale undertoner. ’Good Manners’ starter som socialrealisme - men udvikler sig til sand horror til stor overraskelse. Den er et vaskeægte moderne Grimm-eventyr. Filmen vises i samarbejde med CPH PIX 7.-17. juni.

Det brasilianske festivalhit ’Good Manners’ er et originalt art-gys for feinschmeckere. Clara bor i et fattigt område i udkanten af São Paulo og tager et job som barnepige for en endnu ufødt søn af den velhavende Anna.

De to kvinders forhold udvikler sig erotisk, og Annas tiltagende mærkelige opførsel antyder en dyb, mørk hemmelighed, der afsløres under den chokerende fødsel. Herefter er den ene kvinde alene med barnet – en dreng, der viser sig ikke at være helt problemfri. 

 

 

 

 

’Good Manners’ starter som socialrealisme, men udvikler sig – med mange raffinerede drejninger i handlingen – til sand horror. Man føler som tilskuer med karaktererne, og historien bevarer ikke så lidt troværdighed lige meget, hvad der sker.

De to instruktører går helt deres egne veje i denne varmblodede sydamerikanske genrefilm, der er fuld af overraskende uhygge og udfolder sig som et moderne Grimm-eventyr. 

Filmen vises i samarbejde med CPH PIX. Den første visning er gratis for medlemmer, og billetter skal afhentes senest to dage forinden.

Har du mod på flere sydamerikanske film, har vi en hel del film og events fra 1.-30. juni under Latinamerikansk Festival. Læs mere om festivalen her

Tid: 7.-17. juni 2018
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København
Billetter: Online eller tlf. 3374 3412