Medlemsarrangement: premiere på 'A Friend of Mine'Onsdag den 22. august kl. 19.00 har Cinemateket Danmarkspremiere på den tyske perle 'A Friend of Mine'(2006).

Skuespilleren Sebastian Schipper demonstrerer i sin anden spillefilm sit talent som filminstruktør med fokus på personinstruktionen.
'A Friend of Mine' blev vist på Berlinalen i 2007. Den er værdig til at ride med på de seneste års succesbølge af gode tyske film og fortjener et stort dansk publikum.

Schippers charmerende feel-good-movie handler om at leve livet fuldt ud, mens vi er her, og den bæres i høj grad af de tre forrygende unge skuespillere: Daniel Brühl, Jürgen Vogel og Sabine Timoteo.

Daniel Brühl er kendt og elsket i Danmark for sin rolle som den velmenende søn i 'Good Bye, Lenin!' (2003), der blev en kæmpe eksportsucces, og som politisk aktivist i 'The Edukators' (2004).

Jürgen Vogel og Sabine Timoteo er i øjeblikket aktuelle i filmen 'Den frie vilje' (2006), hvor de spiller blændende over for hinanden. Vogel vandt sågar en Sølvbjørn i Berlin for sin kontroversielle hovedrolle som voldtægtsmanden Theo, der kæmper med sine indre dæmoner.

Billetter à 35 kr. kan bestilles i Cinematekets billetsalg, tlf. 3374 3412.

Læs mere om 'A Friend of Mine'.