Mørkekammerater

Mørkekammerater er et kreativt og socialt fælleskab, som består af unge entusiastiske mennesker, der vil skabe nye alternative koncepter og begivenheder til Cinematekets programflade.

Missionen er at gøre Cinemateket mere attraktivt og inkluderende for unge ved at skabe månedlige arrangementer i form af filmvisninger, foredrag, spilaftener, fredagsbarer og andre initiativer med særlig appel til et ungt publikum, som har lyst til at indgå i et kulturelt fælleskab. 

Mørkekammerater har netop samlet deres nye dynamiske gruppe af unge, der sammen skal afvikle de mange kommende arrangementer. Syv nye medlemmer er stødt til de syv gengangere fra sidste år. Mørkekammerater har fået mange kvalificerede ansøgninger ind og har forsøgt at sammensætte en gruppe med stor diversitet, der favner hele spektret af unge. Medlemmerne ser frem til at afsløre deres første event for offentligheden i nær fremtid.

Hold dig orienteret om Mørkekammeraternes arrangementer i Cinematekets program, ugentlige nyhedsbrev eller Facebook-side.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til projektleder Karina Olesen på karinadfo@dfi.dk