Mozart-fest i Cinemateket – mød Kasper Holten

OPERA-LØRDAG. Lørdag 10. maj kan du møde dirigenten Lars Ulrik Mortensen og operachefen Kasper Holten til en snak om sidstnævntes imponerende debutfilm 'Juan'. En film vi efterfølgende viser på det store lærred.

Det klassiske ensemble Concerto Copenhagen og Cinemateket åbner dørene for et spændende stjernemøde mellem to af de helt store skikkelser i det klassiske musikliv i dag, nemlig cembalist og dirigent Lars Ulrik Mortensen og operachef på Royal Opera House i London, Kasper Holten.

Omdrejningspunktet for mødet er Kasper Holtens debutfilm, ‘Juan’ (2010), der er baseret på Mozarts opera ‘Don Juan’. ’Juan’ har en banebrydende tilgang til operafilmen som genre. Filmen holdet et højt fortælletempo, sproget er moderne og med en spilletid på 1 time og 40 min udnytter ’Juan’ filmmediets fordele.   

Ved visningen vil Lars Ulrik Mortensen og Kasper Holten fortælle mere om tilblivelsen af filmen, herunder lydsporet, som blev indspillet af Concerto Copenhagen under ledelse af Lars Ulrik Mortensen.

Kom og hør om udfordringer og fornøjelige episoder fra optagelserne og oplev filmen på det store lærred. Arrangementet er en del af Concerto Copenhagens Mozart Fest, hvor ensemblet sætter fokus på Mozarts musik. Læs mere om Mozart Fest på concertocopenhagen.dk.

Tid:
’Mozart-fest: Film og besøg’. Lørdag 10. maj kl. 16.00.
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: Online eller på tlf. 33 74 34 12