Park Life 2014: Sport, spil og leg i naturskønne omgivelser

Lørdag den 24. maj rykker seks museer ud i byens grønne parker, når Parkmuseerne inviterer til Park Life. Cinemateket leger med og inviterer til gratis dokumentarfilm i filmhuset.

For andet år i træk inviterer Parkmuseerne lørdag 24. maj til Park Life i og omkring Kongens Have og dermed muligheden for, at nyde museernes kulturtilbud, på en ny og anderledes måde. Prøv blandt andet kunstfodbold på en sekskantet bane, kroket fra Kong Christian 4.’s tid eller besøg museerne, der byder på skattejagt, film og omvisninger. Alle kan være med, og det meste er helt gratis.

I Cinemateket kan du se den franske dokumentarfilm ’Three Sided Football’, der følger en triolektisk fodboldturnering afholdt i den franske by Vénissieux. Oplev hvad der sker, når tre hold og tre mål indtager en og samme fodboldbane. En bane der vel og mærke ikke er rektangulær, men sekskantet.

Filmen giver blandt andet indblik i arrangørernes diskussioner om fodboldspillets regler, der nødvendigvis må ændres, når der pludselig er tre hold på banen. Kort introduktion ved programredaktør Jesper Andersen. Pris: Der er fri entré. Billetterne kan bestilles på cinemateket.dk eller hentes i billetsalget.

PARK LIFE 2014 er støttet af 15. Juni Fonden og arrangeres i samarbejde med Futbol de Calle, DBU Street CPH og Livgardens Historiske Samling.

Program for Park Life 2014

Kl. 12 – 16 Triolektisk fodbold. Fodbold med tre hold på Eksercerpladsen.

Kl. 12 – 16 Pall-mall. Royalt havespil i Kongens Have.

Kl. 12 – 16 På jagt efter de små skatte. Skattejagt i Den Hirschsprungske Samling.

Kl. 12 – 12.45 Sport og spil som træning til virkeligheden. Særomvisning i Davids Samling.

Kl. 13 – 13.45 Sport og spil som træning til virkeligheden. Særomvisning i Davids Samling.

Kl. 16.30 – 17.10 ’Three Sided Football’. Dokumentarfilm i Cinemateket.

Tid: ‘Park Life 2014’. Lørdag 24. maj.
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: Online eller på tlf. 33 74 34 12