SneakBar


SneakBar viser de nyeste produktioner fra Filmværkstedet. I november byder SneakBar på 4 kortfilm inden for fiktion. Filmene vises i Cinemateket torsdag den 6. november kl. 19:15 og 21:15 samt fredag den 21. november kl. 19:15.

'Evigt elskes kun det tabte'
Instruktør: Peter Hagelund
Danmark 2008. Fiktion. HDCAM. 11 min. Dansk tale. Med Marie Vestergård Jacobsen, Peter Christoffersen, Johannes Lassen.

Julie har truffet et valg. Hun har forladt sin kæreste til fordel for tanken om en anden mand, og at livet altid er mere spændende der hvor man ikke er. Efter at have truffet sit valg, hjemsøges Julie af erindringer og fantasi, og konfronteres derved med sit valg, som hun til slut får muligheden for at ændre. Peter Hagelund er født i 1986. Påbegyndte studierne i Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet i 2006. Udover diverse film, produceret på Film- og Medievidenskab, debuterer Peter nu med kortfilmen 'Evigt elskes kun det tabte'.

'Engle og fugle'
Instruktør: Jeanette Nordahl
Danmark 2008. Fiktion. HDCAM. 12 min. Dansk tale. Med Xenia Andersen, Henning Valin, Anya Sass.Hvad gør man, når man er fem år gammel og ens mor skal dø? Sofies far, Henrik, har meget svært ved at håndtere sin hustrus alvorlige tilstand. Det er derfor op til den lille Sofie at prøve at begribe en situation, som netop er alt andet end begribelig for et lille barn, sådan at hun og far kan få sagt ordentligt farvel til mor og fortsætte livet på egen hånd. Jeanette Nordahl er født i 1985. Hun har tidligere boet og studeret drama i Canada, hvorfra interessen faldt på det at skabe film. I dag arbejder Jeanette på den canadiske novellefilm 'My Baby the butterfly' som forventes færdig i 2009.

'Salon au revoir'
Instruktør: Anna Eborn
Danmark 2008. Fiktion. HDCAM. 13 min. Dansk tale. Med Patricia Schumann, Bolette Schrøder, Josefine Mynster-Swendsen.

Lise, indehaver af skønhedsklinikken Salon Au Revoir, blev som barn udsat for et mindre trauma af den lidt ældre nabopige, Beate. 15 år senere krydses deres veje igen, da Lise modtager en bestilling på en Brazilian voks fra en krævende kunde. Kunden synes hun kan genkende Lise, men kan ikke finde ud af hvor fra. Lise, derimod genkender Beate med det samme, og ser pludselig muligheden for at tage en længe ønsket hævn. Anna Eborn er født i Sverige i 1983. Har rejst og arbejdet rundt omkring i verdenen bl.a. i New York, Kina og Nepal. Har arbejdet på forskellige spillefilm og på egne kunstprojekter, siden hun kom til København for to et halvt år siden. Anna har desuden lavet en kort dokumentarfilm, og er i øjeblikket i gang med et længere dokumentarfilms projekt.

'Kaktus'
Instruktør: Anna Treiman
Danmark 2008. Fiktion. 35 mm. 31 min. Dansk tale. Med Rikke Lylloff, Sune Geertsen, Kasper Leisner, Sophie Lauring.Helene fantaserer om at blive voldtaget. Hun svarer derfor på en sexannonce og bestiller en voldtægt af en callboy. Men deres aftale går ikke helt som Helene havde planlagt - og Helene må nu gøre op med, hvad hun i virkeligheden hungrer efter.Anna Treiman er født i 1979. Har en B.F.A. i Filmvidenskab fra Purchase College i New York, hvor hun også blev uddannet som dokumentarfilminstruktør. 'Kaktus' er Annas tredje fiktionsfilm produceret igennem Super16.Her kan du læse mere om SneakBar.Bestil billetter i Cinemateket billetsalg, Gothersgade 55, 1123 Kbh K. Billetterne er gratis og kan reserveres på telefon 3374 3412. SneakBar er tilladt over 15 år.For yderligere oplysninger kontakt: Det Danske Filminstitut / Filmværkstedet
Malene Vincent / Festivalkoordinator / workshopfestival@dfi.dk / tlf. 33 74 34 82