'Spider John Koerner' - Mød instruktør Don McGlynn og den store folk-sanger Spider John Koerner


Søndag d. 2. april kl. 14.00 og kl. 19.00 viser Cinemateket, i samarbejde med NatFilm Festivalen, dokumentarfilmen 'Spider John Koerner' om en af de store hemmelige personligheder på den amerikanske folk-scene. Spider John Koerner har spillet sammen med Dylan, og han har været en inspirationskilde for et utal af musikere - eksempelvis Bowie, Doors og Beck. På et tidspunkt flyttede Koerner til Danmark, hvor han huserede med The American Folk Band, men helst taler den beskedne mand om andre ting, så som sin hjemmelavede plæneklipper og et stjernekiggeraggregat, som han har opfundet. Filmen byder på masser af live-optagelser, og hans sprøde kompositioner modsiger hans ydmyghed: her er en musiker, som trods talent og evner er forblevet alt for hemmelig - han skal frem i lyset!

Mød instruktør Don McGlynn og Spider John Koerner

Ved forestillingen kl. 14.00 er der mulighed for at møde både den produktive musikfilminstruktør Don McGlynn og Spider John Koerner. McGlynn vil indlede sin dokumentarfilm, og Koerner tager sin guitar med!

Bemærk - dokumentarfilmen vises igen kl. 19.00 uden introduktion.Tirsdag d. 4. april kl. 21.30 kan Spider John Koerner opleves live på Mojo Blues Bar i Løngangsstræde 21 C i København. Læs mere på: www.dfi.dk/cinemateket/Program/Seriebeskrivelse.htm?id=1940.Billetter kan bestilles i Cinematekets billetsalg, Gothersgade 55, tlf. 3374 3412.