Super-torsdag: Tysk thriller, Psych-Out og tøsefilm med tapas

BUKET. Tre arrangementer på én aften: Pigeaften med kærlighedskomedie, tapas og drinks, Tysk Filmaften med prisbelønnet drama og filmhistoriens ondeste børn i Psych-Out-biffen.

På torsdag står T både for tapas, tysk film og tarveligt djævleyngel. Cinemateket blænder op for tre filmarrangementer og garanterer noget for enhver smag.

Soirée Filles: Film, tapas og drinks

Ekslusiv aften skabt til venindepleje. Inden den sarkastiske komedie 'Another Happy Day' byder restaurant SULT på lækker tapas-menu og en cocktail.

Tre generationer af kvindeligt amerikansk skuespiltalent (Ellen Burstyn, Ellen Barkin, Demi Moore og Kate Bosworth) kolliderer til en stort anlagt bryllupsfest, hvor de flossede nerver får den omhyggeligt lagte make-up til at krakelere. Det kulsorte komediedrama vandt prisen for bedste manuskript på Sundance-festivalen i 2011.

Prisen for hele herligheden er blot 200 kr.

Tysk Filmaften: Yella - med introduktion

Østtyske Yella finder en ny fremtid i Hannover, hvor hun trives i risikokapitalens verden. Men fortidens stemmer truer med at forskyde hendes virkelighedsopfattelse.

Filmkonsulent og manuskriptforfatter Steen Bille introducerer 'Yella', der bl.a. blev belønnet med en Sølvbjørn på Berlin Filmfestival.

Psych-Out: Evil Kids double feature

Filmhistoriens ondeste børn indtager lærredet til denne måneds Psych-Out. Vi lægger ud med en sjælden, uklippet udgave af spanske 'Who Can Kill a Child', hvor en gruppe engelske turister strander på en øde ø befængt med blodtørstige børn.

Aftenen fortsætter med David Cronenbergs 'The Brood', hvor et eksperiment hos en tvivlsom læge kaster en dysfunktionel kernefamilie ud i et sandt mareridt af grusomme drab, begået af dværge i flyverdragter!

Det er far out - Psych-Out! Imellem filmene er der psykedeliske plader på rejsegrammofonen og kolde øl for kolde kontanter i Asta Bar.

Tid: Torsdag den 15. marts kl. 17.00 + 19.15 + 20.30 
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: Online og på tlf. 3374 3412