Swinging 60’s chicks i Psych-Out!-biffen

Smid hæmningerne i den kolde vintertid og varm dig til tonerne af sprød psykedelisk rock samt masser af sex og smukke blondiner i Psych-Out!-biffen torsdag den 17. januar.

Denne måneds Psych-Out!-hule i Cinemateket åbner porten for en far out-lummer double feature med to obskure periodefilm fra den gang farverne changerede kalejdoskopisk og rock ’n’ roll stadig var dødsensfarlig. Torsdag den 17. januar kl. 19.30.

Candy

I ’Candy’ (1968) ankommer en smuk ung kvinde (den svenske skønhed Ewa Aulin) på uforklarlig vis fra det ydre rum. Hendes naive og forførende natur bringer hende ud på en syret rejse, hvor hun møder en række mænd, der alle gerne vil i lag med hende. Glæd dig blandt andet til Ringo Starr som spansk gartner og Marlon Brando som sexgal indisk guru.

Jeg - en groupie

Da 35mm kopien af den oprindeligt programsatte ’Three in the Attic’ er defekt, er vi blevet nødt til at udskifte den med en anden film. Der er dog tale om en helt igennem værdig afløser i form af den tyske sexploitation-film ’Jeg – en groupie’(1970).

En ung smuk blondine møder en rockmusiker, som hun forelsker sig hovedkulds i. Efter en nat med sprut, stoffer og gode vibes i øregangen drager han dog videre. Sammen med en veninde begiver hun sig derfor rundt i Europa i håbet om at opspore ham igen, og rejsen byder foruden masser af syret tysk 70’er-rock både på mødet med en tysk motorcykelbande og en satanisk kult!

Et unikt tidsbillede på den løsslupne tid omkring 1970 - med masser af bare bryster. Krautrockfans kan bl.a. glæde sig til en optræden af bandet Birth Control. Instruktørnavnet Fred Williams dækker i øvrigt over Erwin C. Dietrich og Jack Hill (bl.a. ’Coffy’ og ’Foxy Brown’).

Bar og pausemusik

I pausen mellem aftenens to film snurrer den psykedeliske rejsegrammofon vanen tro. Og man kan købe kolde øller for kolde kontanter i baren.

Tid: Torsdag den 17. januar kl. 19.30
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K.
Billetter: Online og på tlf. 3374 3412