Videoteket præsenterer filmserie om Afghanistan

Videoteket i Filmhusets bibliotek åbner 2011 med første udspil i et nyt tiltag med kvartalsvise filmserier, som gør det nemmere og mere inspirerende at finde bemærkelsesværdige film i Videoteket. Den første serie ’Afghanistan i nyere dokumentarfilm’ præsenteres fra tirsdag den 4. januar.

Fra tirsdag den 4. januar 2011 kl. 12 kan du møde en modig kvindelig politiker, en pige, der drømmer om at blive pilot, en flok ambitiøse bodybuildere, en taxachauffør, der bliver taget til fange og senere omkommer i amerikansk varetægt og to små piger, der skal starte i skole i en flygtningelejr.

Velkommen til den første filmserie i det nye Videotek: Afghanistan i nyere dokumentarfilm.
I serien kan du blandt andet se filmen ’Smiling in a Warzone’ af Simone Aaberg Kærn og Magnus Bejmar samt Christoffer Guldbrandsens debatskabende og meget omtalte dokumentarfilm ’Den hemmelige krig’.

Det nye Videotek

Videoteket flyttede i efteråret 2009 til Biblioteket på 1. sal i Filmhuset. Vi fejrer det første veloverståede år i de nye behagelige rammer med kvartalsvise filmserier og en række andre tiltag, som gør det nemmere og sjovere at finde de gode film i Videoteket.

Mød op i åbningstiden og se de film du ønsker som hele værker eller som "smagsprøver" - når det passer dig. Du har desuden omkring 3.000 andre filmtitler at vælge imellem, når du er i Videoteket.

Tags: