Virkeligt musicaldrama

Cinemateket inviterer til en metaoplevelse af de gode: Dansere aflægger prøver for at få en rolle i en Broadway-musical, som handler om dansere, som aflægger prøver til en musical!

Torsdag den 11. februar kl. 19.15 byder Cinemateket og den amerikanske ambassadør i Danmark, Laurie S. Fulton, velkommen til filmen 'Every Little Step'.

Dokumentarfilmen beskriver genopsætningen af musicalen 'A Chorus Line', hvor 2000 mennesker håbefuldt kæmper for at få en rolle til benhårde auditions. En fin og musikalsk gengivelse af det benhårde Broadway miljø. Her er tilfældigt talent ikke nok til at give dig en rolle, i modsætning til TVs hurtigt forsvindende stjerner i den endeløse række af shows som X-Factor og Pop-Stars. Broadway kræver benhårdt arbejde og kun de virkelig dygtige har en chance.

Kæmpe Broadwaysucces

Samtidig fortæller filmen historien bag 'A Chorus Line', en af amerikansk teaters mest succesrige musical-opsætninger nogensinde. Historien om 17 dansere og sangeres forsøg på at komme med i en musical spillede på Broadway fra 1975 og 15 år frem. Den nåede at spille 6137 gange og var en de længst spillende og mest succesrige produktioner på den tid.

Efter filmen byder Den Amerikanske Ambassade på et glas vin.