Cinemateket version 2.0

Hvis du ikke har benyttet Cinemateket for nyligt vil det glæde dig, at de fysiske rammer i Cinemateket over de sidste par år er blevet endnu bedre. Lys, sæder, tæpper og teknik er blevet opgraderet - og så har SULT udvidet med en hyggelig café ud mod Gothersgade.

Nu er der endnu flere grunde til at lægge vejen forbi Cinemateket næste gang du skal afholde et arrangement. Cinemateket har over de sidste par år gennemgået en større modernisering, både hvad angår komfort og teknik.

Moderniseringen betyder blandt andet, at vi nu kan vise film i 4K-opløsning i Bio Carl. I Bio Asta er projektoren blevet opgraderet - og Bio Benjamin har fået et nyt lærred. Dertil har Bio Asta fået både nye sæder og et nyt gulvtæppe - og nyt scenelys i Asta Bar giver bedre rammer for oplægsholdere og paneldebatter.

Bio Asta har fået nye sæder, nyt gulvtæppe og en bedre projektor.

I Cinematekets stueetage er billetsalget rykket mod Landemærket, hvilket har givet plads til en hyggelig café med både café- og arbejdsborde mod Lønporten. Caféen drives af Restaurant SULT, som garanterer samme høje kvalitet og niveau af økologi. Området er ideelt til både modtagelse og kaffepauser i forbindelse med afvikling af arrangementer i Cinemateket.

Endelig er der etableret en spindeltrappe, der fører direkte op i Biblioteket, som rummer en af verdens største specialiserede samlinger af litteratur om film og tv.