West Side Story (sing-a-long)

Kom og syng med på evergreens som ’Maria’, ’Tonight’ og ’America’ i sing-a-long-versionen af den elskede Leonard Bernstein-musical ’West Side Story’.

’West Side Story’ er et klassisk drama om to unge mennesker – Maria og Tony – fra rivaliserende grupper i New York, som bliver forelskede, mens spændingerne mellem deres respektive bander bygger op til en tragedie. Handlingen er løseligt baseret på Shakespeares ’Romeo og Julie’ men omplantet til New Yorks barske gader. At instruktør Robert Wise i 1961 tog musical-kongerne Leonard Bernstein, Jerome Robbins og en ung Stephen Sondheim under armen og satte sig for at filmatisere årtiers største Broadway-succes, skabte et vist forventningspres, men resultatet er et musikalsk mesterværk med sang, dans, stærke følelser og stor social indsigt.

Instruktør: Robert Wise, Jerome Robbins. Usa 1961. DCP farve. 151 min. Engelsk dialog. Danske undertekster og engelske sangtekster. Tilladt over 15 år. Med Natalie Wood, Richard Beymer, Russ Tamblyn, Rita Moreno.

Forslag til formidling

Sing-a-long-indpisker og musicalentusiast Johanna Fridell kan få hele salen til at swinge. Hun lægger ud med sjove facts og billeder på lærredet, og så danses og synges der ellers som aldrig før, mens filmen ruller over lærredet. Som sad man in sin egen stue – med 100 andre mennesker!
 

Kontakt

Morten Tang
Presse- og redaktionsmedarbejder
Tlf. +45 2214 8940
mortent@dfi.dk

Hent stills og filmplakat