Talk: Israel/Palæstina-konflikten (fri entré)

Mange har sikkert en vag ide om det. Men hvad var det egentlig for historiske begivenheder, der førte til den 40 år lange israelske besættelse af Palæstina? Hvor er processen på vej hen under Trump, Netanyahu m.fl.?

Lørdag den 5. oktober kl. 18:30 er der gratis talk om Israel/Palæstina-konflikten i Asta Bar. Oplægsholder er Joshua Sabih, ekstern lektor ved Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier (Københavns Universitet). Hør kort om konfliktens baggrund og hovedlinjer - og især fremadrettede perspektiver bl.a. med afsæt i filmen 'Tårnet', som vi viser kl. 17.00.

Foredraget varer ca. 45 minutter inkl. Spørgsmål, og det foregår i Asta Bar. Der er fri entré og gratis kaffe, te og Taybeh-øl.

Bemærk, at dagen ud over filmen ’Tårnet’ kl. 17.00 byder på ’Screwdriver’ kl. 21.30 med skuespillerbesøg i skikkelse af Areen Omari – begge film med Israel/Palæstina-konflikten som bagtæppe.

Talk: Israel/Palæstina-konflikten - hvorfra og hvorhen?

Mange har sikkert en vag ide om det. Men hvad var det egentlig for historiske begivenheder, der førte til den 40 år lange israelske besættelse af Palæstina? Hvor er processen på vej hen under Trump, Netanyahu m.fl.?45 min.
Dansk tale
Tilladt for børn over 15 år

Dates

Films in this series – Arabian Nights 2019

Current films in Cinemateket

dfi_cinemateket_grid
3
<div id="item-wrapper">
</div>