Cinemateket

Arrangementer i Cinemateket

Arrangementer i Cinemateket

'Beyond Beauty' – Taiwan fra oven

'Beyond Beauty' – Taiwan fra oven

FILM OG RECEPTION. Serien Nye film fra Taiwan åbner den 3. september med den spektakulære dokumentar ’Beyond Beauty’, der tager betragteren gennem det naturskønne (og –truede) land. Med introduktio...03.09. kl. 19:00 - 03.09. kl. 21:00
Kongelig folkekomik – kom bag dansk filmperle

Kongelig folkekomik – kom bag dansk filmperle

BODIL IPSEN OG MARGUERITE VIBY kan opleves i den ærkedanske fabel ’Sørensen og Rasmussen’ (1940), der sætter spot på høj og lav, konge og demokrati, fornuft og følelse i 1850’ernes adelige miljø. F...10.09. kl. 19:00 - 10.09. kl. 21:30
scientology

Månedens Dokumentar

Alex Gibneys fremragende dokumentarfilm 'Going Clear - Scientology and the Prison of Belief' er en skræmmende real-life velresearchet dokumentation af Scientologys milliard-industri og nådesløse metoder. Vises 10.-16. sept.
Find-Nemo-kamp

Alt godt fra havet

Verdens Bedste Børnefilm hopper i havet med en række film fra den magiske, blå verden under havets overflade. Se f.eks. 'Find Nemo', 'Hjælp, jeg er en fisk' eller 'Ponyo på klippen ved havet'.

Nyheder fra Cinemateket

Månedens Dokumentar: ’Going Clear – Scientology and the Prison of Belief’

Månedens Dokumentar: ’Going Clear – Scientology and the Prison of Belief’

02.09.15MÅNEDENS DOKUMENTAR. I samarbejde med Documania viser vi i september en velresearchet, skræmmende og underholdende dokumentation af Scientologys milliard-industri og nådesløse metoder.
Medlemstilbud: Olsen-banden ser rødt – og billetten til dit barn eller barnebarn er gratis

Medlemstilbud: Olsen-banden ser rødt – og billetten til dit barn eller barnebarn er gratis

02.09.15MEDLEMSTILBUD. Lørdag 5. september kan medlemmer gratis invitere deres barn eller barnebarn med til visningen af ’Olsen-banden ser rødt’. Se eller gense trioens legendariske indbrud i Det Kongelige...
Kongelig folkekomik med introduktion

Kongelig folkekomik med introduktion

02.09.15Kom bag om filmperlen 'Sørensen og Rasmussen' torsdag den 10. september. Lektor Casper Tybjerg introducerer den roste folkekomedie, der har Bodil Ipsen og Marguerite Viby i de bærende roller.
Bag skønheden - ny taiwansk film

Bag skønheden - ny taiwansk film

02.09.15TAIWANSK FILMSERIE. Cinemateket præsenterer 3.– 27. september en række af de bedste nye film fra Taiwan, der har en blomstrende filmindustri og verdenskendte instruktørnavne – og er fuld af skæve i...
Nye film fra Taiwan

Nye film fra Taiwan

02.09.15TAIWAN-FILM 3.-27. SEPTEMBER. Cinemateket præsenterer en række af de bedste nye og billedskønne værker af Hou Hsiao-Hsien, Tsai Ming-Liang og andre store talenter fra Taiwans blomstrende filmverden...

Sociale medier

Brunch-Bio

Hvis du har appetit på mere efter din brunch i SULT, byder Cinemateket hver weekend på filmoplevelser for gæster i alle aldre.

Kl. 10:00+11:15 Børnebiffen præsenterer gode, sjove og tankevækkende film til de yngste filmelskere.

Kl. 12:30 Stærke og humoristiske fortællinger for det voksne publikum.

Kl. 12:30+ca. 14:30 Film med noget på hjerte for både små og store skolebørn. Forældre er også velkomne!

Læs om de aktuelle film.

Lej Cinemateket

Skal du afholde konference? Seminar? Test- eller pressevisning? Præsentation af nye produkter? Du er velkommen til at kontakte eventkoordinator Marie-Claire Schat på eller tlf. 2256 7018 og få en snak om mulighederne.

Butik

Cinematekets Butik har et kvalitativt udvalg af den nationale og internationale filmskat med særlig vægt på dokumentarer, børnefilm og filmklassikere. Butikken fører et eksklusivt udvalg af de vigtigste danske filmbøger og biografier samt håndplukkede internationale udgivelser. Hold øje med månedens medlemstilbud.

gavekort-kampagne_290x290

Lej Cinemateket

ekko#69_forside_kamp

Butik

Medlemstilbud i august-september

NY LYNCH-BOG

Mens vi venter spændt på David Lynchs fortsættelse af Twin Peaks-føljetonen, glæder vi os over at kunne tilbyde Lynch-eksperten Andreas Halskovs bog ’Paradoksets kunst’ som medlemstilbud i august og september.

Bogen hævder, at paradokset er et bærende princip i Lynchs værker – og behandler hele instruktørens produktion. Fra den surrealistiske ’Eraserhead’ til den underkendte ’Fire Walk With Me’, fra den mørke og snørklede ’Lost Highway’ til den frydefuldt fragmenterede ’Inland Empire’.

Spotpris til Cinematekets medlemmer:

kr. 199,- / Vejl. udsalgspris kr. 249,-

(Medlemstilbud købes i forretningen mod forevisning af medlemskort. Bliv medlem)

Læs mere i Film- & Boghandlen

Køb et gavekort til oplevelser i Cinemateket – og glæd en filmven, der med garanti kan finde en film, han/hun ikke har set før! Du bestemmer selv beløbet. Kortet er udformet i klassisk design. Gavekort kan købes i Cinematekets Butik.

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail:

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412