Cinematekets biograf

Bowiebox

Cinemateket i april-maj

PROGRAM: David Bowie – den fremmede. The Hunger Games - hele sagaen. Shakespeare – fra Fuji-bjerget til Råbjerg Mile. Sherlock Holmes-klassikere. Billy Wilders bedste. Jacques Rivette-kavalkade. Amerikansk avantgarde. Dalton Trumbo-fokus. Og masser af events!
kampag-hunger-games-mockingjay-part2

HUNGER GAMES HELE SAGAEN

SCIENCE FICTION FOR ALLE. De fire film i Hunger Games-sagaen er rørende og velspillede dramaer og samtidig tankevækkende dystopier med Jennifer Lawrence naturlige troværdighed som omdrejningspunkt. Se eller gense dem alle i Cinemateket. Med hele familien.
antichrist - trier

Von Trier fylder 60 år

DEN UUNDVÆRLIGE. Lars von Trier er den fødte auteur. En grænseoverskridende fornyer, der bliver ved at overraske med sin uforudsigelighed og lysende talent. Cinemateket fejrer dansk films enfant terrible med en stor kavalkade over hele hans oeuvre.

Bestil billetter / find film

Vælg enten DATO, FILM, SERIE eller EVENT

Mit program (0 film valgt)

Tilføj film til dit eget program ved at klikke på *
Se alle
Nymphomaniac Director's Cut Vol. 1+2
I dag kl. 17:30
Tilføj til din kalender
Køb
BestilDe 1 ½ time, der adskiller von Triers egen udgave af ‘Nymphomaniac’ fra den oprindelige biografversion, har på alle måder mere kød på. Mere sex, mere humor, mere drama, men først og fremmest er rammehistorien med den fortællende nymfoman Joe (Charlotte Gainsbourg) og den lyttende humanist Seligman (Stellan Skarsgård) bedre integreret og mere meningsfuld. Hvor det rapsodiske var charmen i den korte, har den lange helstøbthed på sin side. ‘Nymphomaniac’ er en anti-pornofilm og har en dybde, der borer sig ned i langt mere utilgængelige psykologiske lag, end selv den heftigste penetration kan illudere. Helaftensfilm: 80/55 kr.

'Med koldt blod' med introduktion af journalist og forfatter Tonny Vorm og advokat Henrik Nebelong
I dag kl. 19:00
Tilføj til din kalender
Køb
Bestil

Den 4. maj kl. 19.00 byder vi på introduktion og debat i tilknytning til Richard Brooks' mesterlige 'Med koldt blod'. Aftenens gæster er journalist og forfatter Tonny Vorm og advokat Henrik Nebelong. Velkomst ved retshistoriker Ditlev Tamm.

Cinematekets program
filmogboghandel
CINEMATEKET sec2
cinemateket-facebook-kampagne_210
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail:

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412