Køb/bestil billetter og se program

Dagens skønhed 8

Cinemateket feb-mar

PROGRAM. I februar-marts byder Cinemateket på Luis Buñuel, Nicolas Roeg, Jules Verne og Scorsese. Foruden 10 andre filmserier med masser af festlige og øjenåbnende arrangementer, samt fem festivaler og over 20 eksklusive events.
verne

Jorden rundt med Verne

FILMSERIE. Oplev seks Jules Verne-filmatiseringer fra storhedstiden i 1950’erne og 60’erne: Alle rejsefilm, der hylder eventyrlysten og pionérånden i Jules Vernes bøger. Mange visninger i vinterferien.
stone1.0 skaleret bedst

DOCS & TALKS

FILM- OG FORSKNINGSDAGE. Med i alt 12 tankevækkende arrangementer i februar kombinerer vi dokumentarfilm med forskningsformidling og debat, og går tættere på aktuelle begivenheder end den daglige nyhedsstrøm.

Bestil billetter / find film

Vælg enten DATO, FILM, SERIE eller EVENT

Mit program (0 film valgt)

Tilføj film til dit eget program ved at klikke på *
Se alle
Børnebiffen 3-5 år 2, februar
I dag kl. 10:00

Efter visningen 23. februar kan børnene selv lege med eventyrets univers. Klæd jer eventyrligt ud, tag billeder foran den magiske bluescreen eller tryl som en troldmand i små animationsfilm. Workshoppen er gratis og varer til 11:30.

Børnebiffen 3-5 år 1, februar
I dag kl. 11:00

Børnebiffen 3-5 år 1, februar

Nemtsov + samtale med instruktør Vladimir Kara-Murza
I dag kl. 16:15
Tilføj til din kalender
Køb
Bestil

Inden fremvisningen af dokumentarfilmen 'Nemtsov' vil instruktør, forfatter, instruktør, producer og aktiv politiker Vladimir Kara-Murza, der selv er blevet forsøgt forgiftet og har været på nippet til at dø af det, fortælle om den politiske situation i Rusland. Fremvisningen vil blive efterfulgt af en diskussion med Kara-Murza.

Docs & Talks: DR Congo / Mama Colonel
I dag kl. 16:30
Tilføj til din kalender
Køb
Bestil

Postdoc ved DIIS Peer Schouten og professor ved Nordisk Afrika Institut i Uppsala Maria Eriksson Baaz fortæller om deres feltarbejde i DR Congo og diskuterer udfordringerne med at opbygge civile institutioner i et krigshærget land. Debatten foregår på engelsk. Billetpris: 95/65 kr.

Gøg & Gokke Galla  - med festtale, ritualer og et glas vin
I dag kl. 19:00
Tilføj til din kalender
Køb

Den 22. februar kl. 19.00 blænder vi traditionen tro op for barnlig destruktionsglæde, når Ulrich Breuning, præsidenten for Gøg & Gokke-selskabet ‘Tit for Tat’, introducerer den udødelige duo og forestår ritualerne. De stumme strimler akkompagneres på klaver af den virtuose kapelmester Lars Fjeldmose. Aftenen afsluttes med et glas vin i Asta Bar. Billetpris: 95/65 kr. Kun køb, ingen reservation.

Docs & Talks: Europas højre / Meuthen’s Party
I dag kl. 19:45
Tilføj til din kalender
Køb
Bestil

Seniorforsker ved DIIS Cecilie Stokholm Banke og forfatter og journalist på Weekendavisen Jesper Vind debatterer baggrunden for højrefløjens fremgang i Tyskland og resten af Europa og forsøger at give svaret på, hvorfor flere af højrepartierne er plaget af fløjkrige, efter de har etableret sig. Billetpris: 95/65 kr.

Afsporet

Afsporet

Instruktør: Nicolas Roeg
I dag kl. 21:15
Tilføj til din kalender
Køb
BestilEn frustreret og ensom husmor (Theresa Russell) opsøges af en gal ung mand. Han hævder at være den søn, hun som teenager blev frataget. Hun tager imod ham, både som sønnen, hun har længtes efter, og som en elsker, der kan hjælpe hende ud af det dræbende ægteskab med modeljernbane-fanatikeren Dr. Henry Henry. Se filmen for blandt andet Gary Oldmans skræmmende spil og de vilde montager med modeljernbaner, der knuses. Den sorte komedie har manuskript af Dennis Potter (’Den syngende detektiv’ – og karakteristisk for Potter er sammenblandingen af fantasi og virkelighed gennemgribende i filmen.

Cinematekets program
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412