Fri Fredag: Coldplay Live 2012

Fri Fredag: Coldplay Live 2012
Oplev Coldplay live på to lærreder i Asta Bar – eller nyd den i stort format og for fuld udblæsning i biografen ved siden af baren. Der er FRI ENTRÉ og fri bevægelighed. Fredag den 27. oktober fra kl. 16.00!

Coldplay Live 2012

Coldplay Live 2012
Instruktør: Paul Dugdale
I en regn af konfetti, og badet i projektørlys og pyroteknik fra alle tænkelige vinkler, indtager Coldplay Stade de France i Paris, The Bell Centre i Montreal, The Hollywood Bowl i Los Angeles og andre højtprofilerede arenaer samt et par mindre spillesteder, og viser, at de mestrer stadionformatet til perfektion men samtidig har føling med den inderste fanbase.

I centrum er "favoritscenen" på Glanstonbury Festival i Sydengland, og undervejs får vi hits for alle sparepengene i form af 'Paradise', 'Viva la Vida', 'Yellow' og 'Princess of China' – selvfølgelig med vokal af superstjernen Rihanna. Det hele instrueret af Paul Dugdale (der også har foreviget navne som Adele og The Rolling Stones) i lækre farvelstrålende widescreen-billeder kombineret med knivskarpe sort-hvid-optagelser og nedslag mellem de enkelte liveklip, hvor bandmedlemmerne fortæller om koncertliv, set-up og scenedesign.
Medvirkende: Guy Berryman, Jon Buckland, Will Champion, Chris Martin, Rihanna
Storbritannien, 2012
DCP, 102 min.
Engelsk dialog
Tilladt over 15 år

Forestillinger:

fredag 27.10.17, Kl. 17:00
Tilføj til din kalender
fredag 27.10.17, Kl. 17:00
Tilføj til din kalender

I serien: Fri Fredag! Coldplay Live 2012

Fri Fredag! Coldplay Live 2012
Tyvstart weekenden i Cinematekets pop-up bar, hvor vi på udvalgte fredage byder på koncertfilm, kvalitetsøl og fyraftenshygge. Den 27. oktober blænder vi i samarbejde med Warner Music op for halvanden time i selskab med engelske Coldplay og turnéfilmen 'Coldplay Live 2012', der samler highlights fra kvartettens overdådige Mylo Xyloto World Tour.

I en regn af konfetti, og badet i projektørlys og pyroteknik fra alle tænkelige vinkler, indtager Coldplay Stade de France i Paris, The Bell Centre i Montreal, The Hollywood Bowl i Los Angeles og andre højtprofilerede arenaer samt et par mindre spillesteder, og viser, at de mestrer stadionformatet til perfektion men samtidig har føling med den inderste fanbase.

I centrum er 'favoritscenen' på Glanstonbury Festival i Sydengland, og undervejs får vi hits i lange baner i form af 'Paradise', 'Viva la Vida', 'Yellow' og 'Princess of China' – selvfølgelig med vokal af superstjernen Rihanna. Det hele instrueret af Paul Dugdale (der også har foreviget navne som Adele og The Rolling Stones) i farvestrålende widescreen-billeder kombineret med knivskarpe sort/hvid-optagelser og nedslag mellem de enkelte liveklip, hvor bandmedlemmerne fortæller om koncertliv, set-up og scenedesign.

Oplev filmen på to lærreder i Asta Bar, mens du hygger dig med en øl og hænger ud med dine venner – eller nyd den i stort format og for fuld udblæsning i biografen ved siden af baren. Der er fri entré – og fri bevægelighed!

16.00: Baren åbner med DJ og god øl m.m. til venlige priser
17.00: 'Coldplay Live 2012' kick-off
18.30: Tak og fortsat god fredag aften!

Morten Tang, programredaktør / Cinemateket
oenskefilm_lille

Ønskefilm i Cinemateket

Ønsk en filmperle til visning på det store lærred - eller flere! Klassikere, kultfilm eller oversete mester-værker. Vi håndplukker regelmæssigt fra listen af forslag.
kosmorama_kampagnebox290_gu

Kosmorama online

FILMFORSKNING. Det Danske Filminstitut står bag Danmarks ældste filmtidsskrift. Kosmorama udgives digitalt, og der er mulighed for at søge og læse i det omfattende bagkatalog online.

Dagens film

/Cinemateket

Trafficking - gæster, debat og film

24.10.2017Størstedelen af de prostituerede på Istedgade i København kommer fra Nigeria. I filmen ’Trafficker’ står en række kvinder frem og fortæller om deres liv som ofre for menneskehandel. To af disse kvi...

A Film About Jimi Hendrix

24.10.2017Jimi Hendrix betragtes stadig som alle tiders største rockguitarist, og mesteren har naturligvis krav på en autoriseret biografi. Den kom allerede i 1973 i form af 'The Jimi Hendrix Story', der ind...

Annett Wolf - Frozen Moments of the 20th Century

24.10.2017Hvordan laver man et portræt af en, der selv har specialiseret sig i portrætter? Franske Damien Bertrand gør alt det rigtige i sin portrætfilm: Researcher ud i alle kroge, dropper klicheerne og nos...

Psych-Out!: Lemora: A Child's Tale of the Supernatural + Let's Scare Jessica to Death

24.10.2017Der er både psykologisk dybde og post-hippie-paranoia i efterårsfarver for alle pengene i den melankolske og sært skræmmende 'Let's Scare Jessica to Death' (1971). Jessica er en ung, psykisk ustabi...

Jacquel Brel-soirée / portrætfilm og middag

24.10.2017Kom i stemning med en skål fransk skaldyrssuppe og et glas sval hvidvin i Restaurant SULT, inden vi i biografsalen viser Annett Wolfs portrætfilm 'Jacques Brel og hans verden' med kort introduktion...
Dagens film
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412