FURROW

Gamborg/ Magnussen, 2023

Filmværket ’FURROW’ er det nyeste kapitel i kunstnerduoen Gamborg/ Magnussens undersøgelse af landbrugets materielle, politiske og mytiske aspekter. Filmen tager sit afsæt i jordbrugskultur og fremtidige landskaber, med jorden som reversibel form, overflade og betydning.

Credits: Komponist: Jesper Mechlenburg. Visual effects: Mikkel Hansen. Color grading: Lasse Selvli. Dronefotografer: Jonas Laurien, Kasper Bøttern, Frederik Sindberg, Martin Strunge. Mix: Nicolai Linck. Conform artist: Søren Gorm Gamborg Knudsen. Produktion: BaconX.

OM KUNSTNERNE

Kunstnerduoen Gamborg/Magnussen arbejder med det almindelige og det ekstraordinære – titlen ’FURROW’ kommer af ‘plovfure’.

'Plovfure' eksisterer som flere værker af duoen – i forskellige former, medier og repræsentationer, herunder 3D-scanning, skulptur, og som performance og land art skabt på Moesgaard Museum i oktober 2022.

På Moesgaard Museum var handlingen bl.a. en sammenstilling mellem den jord, der pløjes, og videnskaben, der studerer og formidler menneskeheden gennem gamle relikvier og genstande, der dukker op fra den samme jord. Land art-værket ‘Plovfure’ ligger stadig i landskabet på Moesgaard Museum og kan både opleves tæt på og betragtes fra taget af museumsbygningen.Instruktør: Gamborg/ Magnussen
Danmark, 2023
DCP, 16 min.
Engelsk dialog/engelske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Datoer

Film i serien – Copenhagen Architecture Festival CAFx