I Miss You

Rodrigo Bellott, 2019

Et boliviansk melodrama på den helt store klinge – om skyld, kærlighed, seksualitet og teater. Og tilmed baseret på en virkelig historie, der har skabt internationale ringe i vandet.

Den unge dramatiker Sebastian (Fernando Barbosa) får et chokerende skype-opkald. Det er den oprevne far til hans kæreste Gabriel, der har opdaget, at sønnen var homoseksuel. Men han kan også meddele, at Gabriel er død. Samtalen ender i raseri og gensidige bebrejdelser.

Men det, der er blevet taget fra dem begge, skal senere forbinde dem mod hårde odds.

Den konservative far, Jorge (spillet af Oscar Martínez, kendt fra den argentinske ’Wild Tales’), har svært ved at acceptere sandhederne om sin søn, men rejser fra Bolivia til New York City for at konfrontere Sebastian.

Imens bearbejder Sebastian sin sorg til et nyt teaterstykke, hvor Gabriels indre splittelse får form af en flamboyant homoseksuel fantasi. Sebastian hyrer 30 skuespillere til at udføre rollen som hans elskede – en gimmick, der efterlignes i filmens flashback-sekvenser, hvor Gabriel spilles af forskellige skuespillere. Men Sebastian vil have mere. Han vil have Jorge til at spille med i stykket.

’I Miss You’ er skrevet og instrueret af Rodrigo Bellott, baseret på hans eget succes-teaterstykke ’Tu me manque’ – inspireret af begivenheder fra hans eget liv.


Medvirkende: Reyes Antelo, Fernando Barbosa, Erwin Berzain
Original titel: Tu me manques
Instruktør: Rodrigo Bellott
Bolivia, USA, 2019
Kendes ikke, 110 min.
Engelske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Datoer

Film i serien – Latinamerikansk Filmfestival 2023

Aktuelle film i Cinemateket