Latinamerikansk dansedag

Vi glæder os til at byde på et miks af musik, dans og publikumsdeltagelse - som en værdig afslutning på festivalen.

Trænger man til et hvil, viser vi kl. 17.15-19.00 den argentinske dramakomedie 'My Masterpiece' (billetter: 80/50).

Ellers er dagens indslag ganske gratis og foregår i Asta Bar, hvor baren også er åben.

Sted: Cinematekets Asta Bar

16.00 DJ + bar åbner
16.30 Alejandro Sancho guitarkoncert (Argentina)
17.00 Laisa danseopvisning (Mexico)
17.15 Film: 'My Masterpiece' (Argentina) (80/50 kr.)
17.30 Aquarela danseopvisning (Brasilien).
18.00 Canaima danseopvisning (Venezuela)
18.30 DJ Col8 - fri dans!
19.00 Caporales danseopvisning (Bolivia)
19.30 DJ Col8 - og fri dans
20.30 (cirka, tror vi) Tak for i dag!

-----------------------
MERE OM DE OPTRÆDENDE
-----------------------

ALEJANDRO SANCHO er argentinskfødt guitarist. Musikjournalist Ivan Rod skriver om ham: "Sancho både elsker og mestrer sit hjemlands musiktradition med al dens passion, stoicisme og dobbelttydighed. Han har da også ”øvet” sig i mange år, og det betaler sig – kan man høre – for musikken på Tangos er virkelig fin, stringent og gribende. Blottet for leflen. Gennemført seriøs. En nydelse at lytte til." Læs mere på www.alejandro-sancho.com.

AQUARELA er en af de førende danseskoler og showgrupper i København inden for latinamerikansk dans. Aquarelas undervisning og show har først og fremmest rødder i den brasilianske dansetradition med stilarter som samba, samba-reggae og afrobrasiliansk dans. Vi supplerer nu og da de latinamerikanske danse med elementer af moderne dans og street. Undervisningen er både for børn og voksne. Læs mere på http://www.aquarela.dk/.

CANAIMA - med det fulde navn Dansk-Venezuelansk Forening Canaima-KBH - er en non-profit organisation, der søger at fremme den kulturelle udveksling mellem Venezuela og Danmark. Danseopvisninger er en af deres livfulde aktiviteter! Canaima støtter børnehjemmet Abansa Mi Refugio i Barcelona, Venezuela - læs mere på https://www.facebook.com/groups/287125342949/ og http://abansa.org.

CAPORALES is a group of Bolivian folkloric dances in Denmark formed by volunteers from different nationalities that live in this country. Every year since 2008, Caporales has prepared from about February to May to dance "caporales" in Copenhagen Carnival.

DJ COL8 alias Luis Montoya er klar til at fuldende aftenen med sprøde latinamerikanske rytmer! DJ Col8 kommer oprindeligt fra Colombia og har en forkærlighed for salsa, bachata og merengue. Alle det og mere til blandes, når DJ Col8 går bag DJ-pulten og spiller op til dans i sommeraftenen! Læs mere på https://www.facebook.com/colocho1.

LAISA er født i Mexico City af forældre fra Oaxaca og Campeche. Som 29-årig emigrerede hun til København og har derefter boet i Mozambique, Guatemala, Mexico City, Ecuador, Nicaragua - og siden 2013 igen i København. Laisa underviser bl.a. i dans på aftenskoler.,
400 min.
Engelsk dialog
Tilladt for børn over 15 år

Datoer

Film i serien – Latinamerikansk Festival

Aktuelle film i Cinemateket

dfi_cinemateket_grid
3
<div id="item-wrapper">
</div>