We Are All Sailors

Miguel Angel Moulet, 2019

Kunne du lide Iñárritus ‘Love Is a Bitch’ og Ang Lees 'Brokeback Mountain, vil du med stor sandsynlighed også nyde ‘We’re all Sailors’: Et originalt, stilistisk overlegent stykke socialrealisme om fattigdom, forbudt kærlighed og uforløste drømme i Peru.

To umage brødre og en kaptajn udgør den russisk besætning på et stort skib, der i flere uger har ligget strandet ud for Chimbote på Perus vestkyst. I en klaustrofobisk farveskala følger vi livet i en kummerlig kahyt, hvor en galvaniserede og ensom drukkultur (tænk ‘The Lighthouse’!) har taget overhånd. Men da mændenes rationer rinder ud, og de er ladt i stikken af søfartsfirmaet, søger de ind til fastlandet, hvor den lokale befolkning træder vande.

Alligevel forsøger mændene at finde et nyt fodfæste i byen, og der opstår to stærke og samtidig vanskelige kærlighedsrelationer, hvoraf det ene er homoerotisk – og forbudt.

'We're All Sailors' vandt prisen som bedste peruvianske film på Festival de Cine de Lima og derudover kritikernes pris på Toulouse Latin America Film Festival.


Medvirkende: Beto Benites, Ravil Sadreev, Andrey Sladkov
Original titel: Todos somos marineros
Instruktør: Miguel Angel Moulet
Peru, Den Dominikanske Republik, 2019
DCP, 104 min.
Engelske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Datoer

Film i serien – Latinamerikansk festival 2021

Aktuelle film i Cinemateket

dfi_cinemateket_grid
3
<div id="item-wrapper">
</div>