Foredrag på Biblioteket med Jonatan Leer, madkulturforsker og docent ved Professionshøjskolen Absalon. Han vil bl.a. fortælle om iscenesættelsen af dyredrab i moderne dokumentarfilm - fra Jamie Olivers lammeslagtning til færøske massedrab af grindehvaler.
Jonatan Leers forskning har særlig fokus på mad som kultur og identitet, koblingen mellem mad og maskulinitet samt kulturelle repræsentationer af mad
Jonatan Leers seneste bog 'Kød', som er en del af bogserien ’Tænkepauser - viden til hverdagen’, sælges i forbindelse med arrangementet.
Instruktør: Diverse
Foredrag på Biblioteket med Jonatan Leer, madkulturforsker og docent ved Professionshøjskolen Absalon. Han vil bl.a. fortælle om iscenesættelsen af dyredrab i moderne dokumentarfilm - fra Jamie Olivers lammeslagtning til færøske massedrab af grindehvaler. Jonatan Leers forskning har særlig fokus på mad som kultur og identitet, koblingen mellem mad og maskulinitet samt kulturelle repræsentationer af mad. Jonatan Leers seneste bog 'Kød', som er en del af bogserien ’Tænkepauser - viden til hverdagen’, sælges i forbindelse med arrangementet.
Danmark, 2020
Kendes ikke, 60 min.
Dansk tale
Tilladt for børn over 15 år