Børnebiffen Special: Snemanden x 2

Den korte, ordløse tegnefilm ’Snemanden’ har efterhånden henrykket flere generationer, og ved 30-års jubilæet i 2012 blev den fejret med en fortsættelse. Se begge filmene i ét stræk i vores julede Børnebiffen Special. Samlet varighed: 51 min. Bemærk: Den 5. december er der gratis julestue i Asta Bar kl. 11-16. Billetpris til film: 30 kroner.

Snemanden

Instruktør: Dianne Jackson

Kan snemænd flyve? Findes Julemanden? Ingen kan længere være i tvivl efter at have set den engelske, animerede og Oscar-nominerede juleklassiker ‘The Snowman’. Drengen James bygger en snemand ude i haven. Om natten bliver snemanden levende, men James sover heldigvis ikke, og de to bliver hurtigt venner og drager afsted på juleventyr. Sekvensen, hvor drengen og snemanden flyver afsted over det sneklædte natlandskab, er den smukkest tænkelige hyldest til alle vores juleforventninger. Et nostalgisk mesterværk, der anbefales fra 4 år. Billetpris: 50 kr.


Medvirkende: Mel Smith (stemme)

Original titel: The Snowman
Storbritannien, 1982
DCP, 26 min.
Uden dialog
Tilladt for alle

Snemanden og Snehunden

Instruktør: Hilary Audus

30-års jubilæet for ‘Snemanden’ blev fejret med en fortsættelse af eventyret. Huset er det samme, men en ny familie er flyttet ind. Drengen bygger en snemand i haven, og supplerer med en snehund, for at mindes sin netop afdøde hund. En smuk hyldest til den oprindelige film, men også en ny-udforskning af universet, som ikke mindst vil glæde dem, der synes, at ‘Snemanden’ ender på en lige lovlig dyster tone.Original titel: The Snowman and the Snowdog
Storbritannien, 2012
DCP, 25 min.
Uden dialog
Tilladt for alle

Køb billetter

Film i serien – Børnebiffen

Aktuelle film i Cinemateket

dfi_cinemateket_grid
3
<div id="item-wrapper">
</div>