BUSTER I BØRNEBIFFEN: Farverige bekendtskaber

Børnebiffen: Farverige bekendtskaber

Instruktør: Diverse

Vi blænder op for masser af kulørte løjer og festlige fantasidyr! BUSTER inviterer de mindste indenfor i et univers befolket af pølseelge, talende meteorer og dansende zebraer. Det bliver skørt, lærerigt og rørende, når vi åbner op for historier om at føle sig anderledes og turde stå ved sig selv.
3 film, Samlet spilletid: 33 min.

Pølseelgens ark
En dag finder Pølseelgen ud af, at hele verden bliver oversvømmet og den ikke må komme med på den eneste båd, der skal redde de særligt udvalgte - nemlig Noahs Ark. Og den er ikke det eneste dyr, som ikke står på listen. Sammen med bla. Strudsetyven, Velcrofanten og det lille Næbdyr beslutter Pølseelgen, at de skal bygge deres egen båd. Men det er lettere sagt end gjort, når dyrene slet ikke bryder sig om hinanden, og når selve Vorherre tilmed er imod dem.
Instr.: Niels Elmvig Bruhn, Danmark 2018, 10 min.

Holly på Sommerøen - Opdagelsesrejsen
Holly keder sig hos bedstefar. Hun vil på opdagelsesrejse, men bedstefar siger, at der ikke er mere at opdage. Holly er sikker på, at der må være noget nyt derude. Om natten ser Holly en lysende sten falde ned fra himlen. Sammen med skildpadden Skilde drager hun på en magisk ekspedition for at finde den lysende sten.
Instr.: Karla Nor Holmbäck, Danmark 2018, 13 min.

Ztriwer
Zebaren Zøren er den sejeste danser på savannen, en stribet John Travolta. Men den bagende sol kalder på en kølig dukkert, og da Zøren ikke vasker sort og hvidt sammen, smider han striberne ved bredden og springer på hovedet i det lille vandhul. Han er knap nået tilbage til overfladen, da han ser, at striberne er væk. Stjålet! Hvordan kan han nu vende tilbage til flokken? Er han overhovedet en zebra, når han ikke har striber? Heldigvis får han hjælp fra en uventet kant. Per Vers lægger stemme til denne musikalske fortælling.
Instr.: Amalie Næsby Fick, Danmark 2016, 10 min.Original titel: Børnebiffen: Farverige bekendtskaber
Danmark
Kendes ikke, 33 min.

Tilladt for alle

Datoer

Film i serien – CPH PIX 27.sept.-10.okt.