Åbningsfilm i Himmelbio på Filmtaget: Druk

Glæd dig til en unik filmoplevelse under åben himmel i vores nye open air biograf, Himmelbio.

Himmelbio ligger på taget af Cinemateket, og her kan du nyde filmen med udsigt til København lige under dig og himmelen lige over dig.

Forestillingen er udendørs, så klæd dig efter vejret for den bedste oplevelse.

Åbningsfejring: I Filmtagets åbningsweekend den 16.-18. august er der en forfriskning med i prisen på alle filmvisninger i Himmelbio!

Druk

Instruktør: Thomas Vinterberg

Fire gymnasielærere og gamle venner (Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe og Magnus Millang) beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige.

Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogle og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser.

"En moden, smuk og smertefuld film om livets berusende besværlighed," skrev Katrine Sommer Boysen i Jyllands-Posten og gav filmen fem stjerner.

Thomas Vinterberg gjorde samtidig Scarlett Pleasures ’What a Life’ til et pænt verdenshit, og ‘Druk’ vandt i 2021 en Oscar som bedste internationale film.


Medvirkende: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, Magnus Millang

Danmark, 2020
Digital DCP, 116 min.
Danske undertekster
Tilladt for børn over 11 år

Køb billetter

Open Air

Fredag 16. august
17:00

Billetter

Åbningsfilm i Himmelbio på Filmtaget: Druk

Open Air

Fredag 16. august
20:00

Billetter

Åbningsfilm i Himmelbio på Filmtaget: Druk

Open Air

Onsdag 28. august
20:00

Billetter

Åbningsfilm i Himmelbio på Filmtaget: Druk

Aktuelle film i Cinemateket

dfi_cinemateket_grid
3
<div id="item-wrapper">
</div>