Film, tapas & cocktails: ‘Fagre voksne verden’

‘Fagre voksne verden’ (’The Graduate’) handler om den unge mand Benjamin (Dustin Hoffman), som netop er dimitteret fra college. Nu ved han ikke, hvad han skal med sit liv. Han bliver opfordret af forældrenes ven, Mrs. Robinson (Anne Bancroft), til at slå sig lidt løs i en periode efter at have knoklet sig gennem studiet. Dette resulterer i, at han indleder en affære med hende, men efterfølgende bliver forelsket i hendes datter, Elaine. ’The Graduate’ er en film, der på mange måder handler om generationskløfter. Filmhistorisk er den et af startskuddene til paradigmeskiftet New Hollywood-bevægelsen. Samtidig indskriver den sig i en generel modkultur i 60’ernes USA, der var præget af håb om nytænkning og forandringer. Og ikke mindst har hovedpersonen Benjamin Braddock svært ved at leve op til forældrenes forventninger. Men kan han frigøre sig fra dem?

Pris inkl. servering: 245 kr. Der kan ikke reserveres billetter – kun købes. Frist: Den 16. juni kl. 16:00. Købte billetter refunderes ikke herefter. Kontakt restaurant SULT for vegetarisk alternativ inden billetfristen.

COCKTAIL: Gin spritz

LILLE ANRETNING: Roastbeef med basilikumcreme og rucola, grillede asparges med kapers og parmesan, syltet makrel med gulerod, fennikel og spidskål.

DESSERT: Lille tærte med chokolade og jordbær.

Fagre voksne verden

Instruktør: Mike Nichols

Kan en kærlighedsfilm være desillusioneret og romantisk på samme tid? Dét er i hvert fald Mike Nichols’ klassiker med Dustin Hoffmann som den forvirrede Benjamin Braddock, der fanges mellem to kvinder: den kyniske og sexede Mrs. Robinson (Anne Bancroft), som forfører ham, og hendes unge datter Elaine (Katharine Ross), som han til gengæld forelsker sig i. Et New Hollywood-mesterværk, fuld af mindeværdige scener, stærkt skuespil og Simon & Garfunkels fantastiske musik.


Medvirkende: Dustin Hoffman, Anne Bancroft, Katharine Ross, William Daniels

Original titel: The Graduate
USA, 1967
DCP 4K, 107 min.
Danske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Datoer

Film i serien – Film, tapas & cocktails