Film, tapas & cocktails: The Talented Mr. Ripley

Den unge amerikaner Tom Ripley (Matt Damon) bliver sendt til Syditalien i forsøget på at overtale rigmandssønnen Dickie Greenleaf (Jude Law) til at komme hjem. Men han bliver selv forført af Dickies livsstil med fester, frihed og jazzmusik. Luksuslivet besnærer Tom i en sådan grad, at han begynder at tilegne sig Dickies identitet stykke for stykke.

Anthony Minghellas Patricia Highsmith-filmatisering er en elegant thriller, der lister sig ind på sin tilskuer med billeder mættet af solskin og skønhed – og et psykologisk mørke lige under overfladen. Pragtpræstationer af bl.a. Cate Blanchett og Philip Seymour Hoffman og et labert soundtrack fuldender filmoplevelsen.

”’The Talented Mr. Ripley' er en diabolsk spændende og moralsk stærkt foruroligende thriller,” skrev Ebbe Iversen i Berlingske.

Pris inkl. servering: 210 kr. Kun køb – ingen reservation. Frist for køb 14. oktober. Købte billetter refunderes ikke herefter.

COCKTAIL: Aperol Spritz med appelsinjuice
LILLE ANRETNING: Tomatsuppe med blæksprutter og basilikum, arancini med grønne ærter og parmesan, prosciutto-skinke med oliventapenade og rucola
DESSERT: Panna cotta med citron og blåbær

The Talented Mr. Ripley

Instruktør: Anthony Minghella

Tom Ripley (Matt Damon) bliver sendt til Italien for at forsøge at overtale rigmandssønnen Dickie Greenleaf (Jude Law) til at komme hjem til USA, men bliver selv forført af Dickies livsstil. Anthony Minghellas Patricia Highsmith-filmatisering er en elegant thriller, der lister sig ind på sin tilskuer med solskin og skønhed – og et psykologisk mørke lige under overfladen. Pragtpræstationer og laber jazz fuldender filmoplevelsen.


Appearances: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Cate Blanchett, Philip Seymour Hoffman

USA, 1999
35mm, 139 min.
Danske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Datoer

Film i serien – Film, tapas & cocktails

Aktuelle film i Cinemateket

No films found