Kom til en hyggelig aften i selskab med den rutinerede quizmaster Jesper Rosenkrantz. Du og dine venner vil blive udfordret på jeres filmviden og kan vinde fede præmier!

Vi stiller spørgsmål om film fra hele verden og fra hele filmhistorien. Hovedvægten ligger på Hollywood-produktioner – med fokus på film fra 1980 og frem. Spørgsmålene er sat sammen, så alle kan være med, men selv de allermest nørdede vil blive udfordret, når vi skal finde en vinder. Præmierne bliver fordelt over flere runder

Quizzen afholdes i biografsalen, og vi udnytter lærred og lydsystem til at vise masser af klip og billeder.

Som noget nyt kan der konkurreres i hold på op til 4 personer. Sørg for at bestille pladser sammen, så I kan sidde ved siden af hinanden.

Varighed: 120 min. Mulighed for optankning i baren før og efter. Pris: 50 kr. per person.

OM QUIZMASTEREN

Jesper Rosenkrantz startede med at lave filmquizzer til fredagsbarer på Film- & Medievidenskab i 2001. Siden da er det blevet til hundredevis af quizzer med mange tusinde spørgsmål i forskellige formater i biografer, barer og kulturhuse over hele landet.

Filmquiz!

Instruktør: Diverse

Kom til en hyggelig aften i selskab med den rutinerede quizmaster Jesper Rosenkrantz.

Du og dine venner kan blive udfordret på filmviden – og vinde fede præmier! Vi stiller spørgsmål om film fra hele verden og fra hele filmhistorien, men hovedvægten ligger på Hollywood-produktioner – med fokus på film fra 1980 og frem.

Spørgsmålene er sat sammen, så alle kan være med, men selv de allermest nørdede vil blive udfordret, når vi skal finde en vinder.Quizzen afholdes i biografsalen, og vi udnytter lærred og lydsystem til at vise masser af klip og billeder.

Som noget nyt kan der konkurreres i hold på op til fire personer. Sørg for at bestille pladser sammen, så I kan sidde ved siden af hinanden. Varighed: 120 min.

Mulighed for optankning i baren før og efter.

Pris: 50 kr. per person.Danmark, 2023
Kendes ikke, 120 min.
Dansk tale
Tilladt for børn over 11 år

Datoer

Film i serien – EVENTS september-oktober

Aktuelle film i Cinemateket

dfi_cinemateket_grid
3
<div id="item-wrapper">
</div>