Psych-Out! VHS Special: Bikini ligaen + Drabspatruljen

Psych-Out!-biffen spoler tilbage til 1980’erne og inviterer på en actionpakket double bill med alle
hjemmevideo-junkiers yndlingsformat: VHS-båndet. På stort lærred! Vi lader coverteksterne til ’Bikini ligaen’ og ’Drabspatruljen’ tale deres eget sprog:

"Spænding og sex i en herlig blanding… Tre dejlige piger, der har det bedst i mini-bikini, lægger ud på en hyggetur i en stor lystyacht. Men det, der er tænkt som en solrig ferietur i et ferieparadis, bliver hurtigt
noget helt andet. Ved en fejltagelse er en masse diamanter fra et tyveri havnet på deres båd. En bande
samvittighedsløse moderne ’sørøvere’ er ude efter diamanterne …

12 hænder, 12 fødder, 24 måder at dræbe på! Han var ung, succesrig, havde en nydelig kone og et pragtfuldt hjem. Men på en nat blev hans tilværelse knust. En bande bryder ind hos ham, voldtager og
dræber hans kone, knuser alt… Han sammenkalder derfor sine gamle venner fra specialstyrkerne i Vietnam og tager hævn. Dødspatruljen er en realitet!"

Baren er åben mellem de to film med pausevinyl på grammofonen og kolde øller i skabet. Billetpris: 95/65
kr.

Mads B. Mikkelsen & Ole Stranddorf / Station 16
Morten Tang, programredaktør / Cinemateket

Bikini ligaen

Instruktør: Ron Standen

”Spænding og sex i en herlig blanding… Tre dejlige piger, der har det bedst i mini-bikini, lægger ud på en hyggetur i en stor lystyacht. Men det der er tænkt som en solrig ferietur i et ferieparadis, bliver hurtigt noget helt andet. Ved en fejltagelse er en masse diamanter, der stammer fra et tyveri, havnet på deres båd. En bande af moderne samvittighedsløse ’sørøvere’ er ude efter diamanterne og parat til at gøre hvadsomhelst for at få fat i byttet…” (Coverteksten fra den danske VHS-version af filmen, 1987).


Medvirkende: Charlene Richards, Zuzana Marlow, Gloria Gifford, Jay Mendham

Original titel: Virgin Paradise
Canada, 1987
VHS, 90 min.
Danske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Drabspatruljen

Instruktør: Patrick G. Donahue

”12 hænder, 12 fødder, 24 måder at dræbe på! Han var ung, succesrig, havde en nydelig kone og et pragtfuldt hjem, alt var lykke… Men på en nat blev hans tilværelse knust. En bande bryder ind hos ham, voldtager og dræber hans kone, knuser alt og efterlader ham hårdt såret. Efter flere uger på sygehus kommer han tilbage i rullestol bare for at opdage at politiet har henlagt sagen. Han sammenkalder derfor sine gamle venner fra specialstyrkerne i Vietnam og de bestemmer sig for at ta’ hævn. Dødspatruljen er en realitet! Disse specialtrænede veteraner er trænet til at dræbe på alle tænkelige måder, og de viger ikke tilbage for noget for at finde de skyldige. Dette er en film så fuld af action at du må holde fast i stolen. Her er slåskampe med det hele, vanvittig bilkørsel, ildkamp, alt i et rasende tempo og til sidst en overraskende finale.” (Coverteksten fra den danske VHS-version af filmen, 1982).


Medvirkende: Jean Glaudé, Joseph Lawrence, Jerry Johnson, Francisco Ramírez

Original titel: Kill Squad
USA, Filippinerne, 1982
VHS, 85 min.
Danske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Datoer

Film i serien – EVENTS i februar-marts