Musikfilm Festival '17

FESTIVAL. 22.-30. april. 35 sprøde musikfilm plus en stribe særarrangementer og fester – samt det årligt tilbagevendende plademarked med Musikfilm Festivalens quiz. Køb billetter allerede nu til 'Early Bird!' priser. 

9 dage, 35 film, 100% lydoplevelse!

Velkommen til den femte udgave af Musikfilm Festivalen, Danmarks eneste festival med specifikt fokus på musikfilm. Programmet er større end nogensinde, og byder på noget for enhver smag. Som altid er det spækket med både spritnye film og klassikere foruden lækkerbiskener fra arkiverne. 35 film i alt, plus en stribe særarrangementer, besøg og fester – samt det årligt tilbagevendende plademarked og Musikfilm Festivalens quiz, der styres under kyndig ledelse af dansk rockkritiks eminence, Klaus Lynggaard.

NASUM_Final Show_02_By_Soile_Siirtola

Noget for enhver smag

2017 er jubilæumsår for både punkens eksplosion og britpoppens indtog på musikscenen. Dét fejrer vi med visninger af close-ups på alt fra Oasis til The Clash. Vi mindes ikoner som Prince, Guy Clark og Leon Russell, som alle gik bort i det forgangne år – og er vilde i varmen over dem der i øvrigt pryder plakaten – U2, Pulp, Johnny Cash, Buena Vista Social Club, Sparklehorse, Thor, Sting og Led Zeppelin for bare at nævne nogle stykker… 

Musikfilm Festival '17 åbner lørdag den 22. april med gallavisning af portrætfilmen 'Björk: The Creative Universe of a Music Missionary', som stiller skarpt på den islandske popprinsesse. Der er fri entré, hvilket der også er til fredags-fyraftens-baren 'Fri Fredag!', hvor vi viser 'Gorillaz: Demon Days Live' på tre lærreder på én gang.

'Early Bird!' Billetter til alle visninger kan købes (ikke bestilles) til 60 kr. frem til 27. marts. Herefter er prisen 85 kr. Afhentning af bestilte billetter minimum tre dage før arrangementsstart.

Dyk ned i det omfangsrige program og køb dine 'Early Bird!' billetter. 

God fornøjelse!


Tid: 22.-30. april.
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: Online og tlf. 3374 3412