Instruktør Michael Madsen anmelder imaginære film

LIVE-PERFORMANCE. Kunne du tænke dig at se en dokumentar optaget i stenalderen? En film skabt specifikt til søvnperioder? Eller Kubricks aldrig realiserede 'Napoleon'? Oplev det hele, når instruktør Michael Madsen debuterer som anmelder af nogle af de ikke-eksisterende film, verden simpelthen ikke kan undvære. Ikke for at lave filmene i praksis, men derimod at sætte fantasi og refleksivitet maksimalt i spil.

Den danske kunstner og filmskaber Michael Madsen har med film som 'The Visit' og 'Into Eternity' sat nye standarder for, hvad moderne dokumentarfilm kan. Med 'The Reviews' sætter han barren endnu et level op, og fremkalder filmoplevelsen direkte i ens hjerne! En suggestiv, performativ live-anmeldelse af imaginære - og naturligvis dybt originale! - filmhistoriske hovedværker, der ganske enkelt ikke eksisterer, før man selv inviteres til at forestille sig dem, bænket foran lærredets tabula rasa i biografens uendelige mulighedsrum.

'The Reviews' er en dekonstruktion af anmelderiet som genre, en performance med referencepunkt uden for synsvidde, en leg med forestillingsevnen. Michael Madsens plan er – over årene – at opbygge et veritabelt arkiv af anmeldelser af film, der ikke findes. Kom og oplev den første håndfuld – live og på engelsk. 

Bemærk, at Michael Madsens film 'Into Eternity' og 'The Visit' begge kan opleves i Cinemateket denne sommer.

Tid: Tirsdag den 21. juni kl. 19:15
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K
Billetbestilling: Cinemateket.dk og på tlf. +45 3374 3412