Film, serier og spil

Filminstituttets opgave er at skabe de bedste rammer for udvikling, produktion, lancering og distribution af danske film og andre billedbårne fortællinger. Her har vi samlet viden, inspiration og nyheder med relevans for branchen.

Spildatabasen

Første samlede officielle overblik over danskudviklede spil nogensinde. I Spildatabasen kan du finde oplysninger på danske spiludgivelser fra 2010 til i dag.

Læs mere

Viden om publikum

Find billetsalg, artikler, værktøjer, rapporter og inspiration til arbejdet med publikum – fra udvikling til lancering.

Læs mere

Seneste publikationer

Seneste opslag på opslagstavlen

Særlige indsatser

Stregen i sandet

13 organisationer på tværs af film-, tv-, og scenekunstbranchen er gået sammen om det fælles initiativ 'Stregen i Sandet' med ønsket om at trække en streg i sandet over for grænseoverskridende adfærd og krænkelser i vores branche.

Læs mere

Mangfoldighed

Filminstituttet arbejder aktivt på at styrke og udvikle en mangfoldig filmkultur. Indsatsen er drevet af ambitionen om, at man gennem øget diversitet kan hæve antallet af kvalificerede ansøgere og derigennem kvaliteten i dansk film.

Læs mere

Internationale priser

Find ud af hvilke danske film der har modtaget priser og nomineringer ved prominente film begivenheder - lige fra Berlin og Cannes Festival til Oscars.

Læs mere