Stine Fischer Christensen

/F. 1985

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Land of the Free 2017 Manuskript DK/Dokumentarfilm
Underverden 2017 Stine DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Prostitueret DK/Spillefilm
Skinke 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
De vilde svaner 2009 Elisa DK/Spillefilm
Elsker ikke 2008 Mia DK/Kort fiktion
Nowhere Man 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ekko 2007 Angelique DK/Spillefilm
Goodbye Bluebird 2007 Nanna DK/Kort fiktion
Efter brylluppet 2006 Anna DK/Spillefilm
Princess 2006 Christina DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Sofie DK/Spillefilm
Aftenland 2003 Pernille DK/Kort fiktion
Indien 1999 Rebecca DK/Kort fiktion
Tifanfaya 1998 Tifanfaya DK/Kort fiktion
Poesie album 1994 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412