Steini Sveinbjørnsson

1925-1967

Scenograf, teater- og filmdekoratør. Født 6. maj 1925 i København, død 24. april 1967 i Ganløse. Uddannet indretningsarkitekt . Begyndte i 1946/47 som teaterdekoratør og assistent for filmarkitekten Erik Aaes på filmselskabet Palladium.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Jeg er sgu min egen! 1967 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Nu stiger den 1966 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Ih, du forbarmende! 1966 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Krybskytterne på Næsbygaard 1966 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Søskende 1966 Produktion DK/Spillefilm
Næsbygaards arving 1965 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Kampen om Næsbygaard 1964 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Når enden er go' 1964 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Støvsugerbanden 1963 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Hvad med os? 1963 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Sikke'n familie 1963 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Der brænder en ild 1962 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Rikki og mændene 1962 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Sømænd og svigermødre 1962 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Den grønne elevator 1961 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Far til fire med fuld musik 1961 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Min kone fra Paris 1961 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Sømand i knibe 1960 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Det skete på Møllegaarden 1960 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Pigen i søgelyset 1959 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Soldaterkammerater rykker ud 1959 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Far til fire på Bornholm 1959 Produktionsdesign DK/Spillefilm
De sjove år 1959 Produktionsdesign DK/Spillefilm
3 må man være 1959 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Kærlighedens melodi 1959 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Soldaterkammerater 1958 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Krudt og klunker 1958 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Vagabonderne på Bakkegaarden 1958 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Verdens rigeste pige 1958 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Far til fire og ulveungerne 1958 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Bundfald 1957 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Far til fire og onkel Sofus 1957 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Taxa K 1640 efterlyses 1956 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Far til fire i byen 1956 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Vi som går stjernevejen 1956 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Min datter Nelly 1955 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Tre finder en kro 1955 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Far til fire på landet 1955 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Arvingen 1954 Produktionsdesign DK/Spillefilm
En sømand går i land 1954 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Far til fire i sneen 1954 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Far til fire 1953 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Farlig ungdom 1953 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Fløjtespilleren 1953 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Solstik 1953 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Man burde ta' sig af det 1952 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
Alt dette og Island med 1951 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Naalen 1951 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412