Ole Olsen

1863-1943

Producent. Født 5/5 1863, død 5/10 1943 - 80 år gammel.

Grundlægger af Nordisk Films Kompagni.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Lammefjordsfilmen 1946 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Forfatterstævne 1919 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Himmelskibet 1918 Manus DK/Spillefilm
Folkets Ven 1918 Manus DK/Spillefilm
Pax æterna 1917 Manus DK/Spillefilm
Ved Havet 1909 Instruktion DK/Kort fiktion
Isbjørnejagt 1907 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kong Christian IX's Bisættelse 1906 Instruktion Dokumentariske optagelser
Proklamationen af Kong Frederik VIII 1906 Instruktion Dokumentariske optagelser
Kong Haakons Kroning i Trondhjem 1906 Instruktion Dokumentariske optagelser
Bonden i København 1906 Instruktion DK/Kort fiktion
Fiskerliv i Norden 1906 Foto DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412