Johan Ankerstjerne

1886-1959

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Det store Hjerte 1925 Foto DK/Spillefilm
Hadda Padda 1924 Foto DK/Spillefilm
Republikaneren 1923 Foto DK/Spillefilm
Heksen 1922 Foto U/Spillefilm
Timeglasset 1922 Foto DK/Spillefilm
Pan 1922 Foto U/Spillefilm
Munkens Fristelser 1921 Foto DK/Spillefilm
Hendes Fortid 1921 Foto DK/Spillefilm
Lykkeper 1920 Foto DK/Spillefilm
Dømmer ikke 1920 Foto DK/Spillefilm
En Aftenscene 1920 Foto DK/Spillefilm
Scenens Børn 1920 Foto DK/Spillefilm
Gillekop 1919 Foto DK/Spillefilm
Bajadser 1919 Foto DK/Spillefilm
Et nydeligt Trekløver 1919 Foto DK/Kort fiktion
Du skal ære - 1918 Foto DK/Spillefilm
Lægen 1918 Foto DK/Spillefilm
Dommens Dag 1918 Foto DK/Spillefilm
Hævneren 1918 Foto DK/Spillefilm
Fangen fra Erie Country Tugthus 1918 Foto DK/Spillefilm
For sit Lands Ære 1918 Foto DK/Spillefilm
Det spøger i Villaen 1918 Foto DK/Kort fiktion
Gengældelsens Ret 1917 Foto DK/Spillefilm
Telefondamen 1917 Foto DK/Spillefilm
En ensom Kvinde 1917 Foto DK/Spillefilm
Mens Juleklokkerne ringer 1917 Foto DK/Spillefilm
En tro og villig Pige 1917 Foto DK/Kort fiktion
Hævnens Nat 1916 Foto DK/Spillefilm
Pro Patria 1916 Foto DK/Spillefilm
Syndens Datter 1916 Foto DK/Spillefilm
Pigen fra Palls 1916 Foto DK/Spillefilm
Sønnen 1916 Foto DK/Spillefilm
Den største Kærlighed 1916 Foto DK/Spillefilm
Voksdamen 1916 Foto DK/Kort fiktion
Du skal elske din Næste 1916 Foto DK/Spillefilm
Lotteriseddel No. 22162 1916 Foto DK/Spillefilm
Syndig Kærlighed 1916 Foto DK/Spillefilm
Gentlemansekretæren 1916 Foto DK/Spillefilm
Viljeløs Kærlighed 1916 Foto DK/Spillefilm
Addys Ægteskab 1916 Foto DK/Spillefilm
Revolutionsbryllup 1915 Foto DK/Spillefilm
Det gamle Fyrtaarn 1915 Manus DK/Spillefilm
Af Elskovs Naade 1914 Foto DK/Spillefilm
Elskovsleg 1914 Foto DK/Spillefilm
Skyldig? - ikke skyldig? 1914 Foto DK/Spillefilm
Tugthusfange No. 97 1914 Foto DK/Spillefilm
Vasens Hemmelighed 1914 Foto DK/Spillefilm
Karnevalsdjævelen 1914 Foto DK/Kort fiktion
Snustobaksdaasen 1914 Foto DK/Kort fiktion
Den store Middag 1914 Foto DK/Kort fiktion
Fædrenes Synd 1914 Foto DK/Spillefilm
Ægteskab og Pigesjov 1914 Foto DK/Kort fiktion
Eventyrersken 1914 Foto DK/Spillefilm
Et Læreaar 1914 Foto DK/Spillefilm
Bristet Lykke 1913 Foto DK/Spillefilm
Atlantis 1913 Foto DK/Spillefilm
Hans vanskeligste Rolle 1913 Foto DK/Kort fiktion
Den tredie Magt 1913 Foto DK/Spillefilm
Djævelens Datter 1913 Foto DK/Spillefilm
Flugten gennem Luften 1913 Foto DK/Spillefilm
Frederik Buch som Soldat 1913 Foto DK/Kort fiktion
Hvem var Forbryderen? 1913 Foto DK/Spillefilm
Sladder 1913 Foto DK/Kort fiktion
Pressens Magt 1913 Foto DK/Spillefilm
Troløs 1913 Foto DK/Spillefilm
Højt Spil 1913 Foto DK/Spillefilm
Naar Fruen gaar paa Eventyr 1913 Foto DK/Kort fiktion
Fem Kopier 1913 Foto DK/Kort fiktion
En farlig Forbryder 1913 Foto DK/Kort fiktion
De Nygifte 1913 Foto DK/Kort fiktion
De dumme Mandfolk 1913 Foto DK/Kort fiktion
Fødselsdagsgaven 1913 Foto DK/Kort fiktion
Strejken paa den gamle Fabrik 1913 Foto DK/Kort fiktion
En Hofintrige 1913 Foto DK/Spillefilm
Den troløse Hustru 1913 Foto DK/Kort fiktion
Amerikansk Skoleskib 1913 Foto DK/Spillefilm
Hansa 1912 Foto Dokumentariske optagelser
Guvernørens Datter 1912 Foto DK/Spillefilm
Den sorte Kansler 1912 Foto DK/Spillefilm
Et Hjerte af Guld 1912 Foto DK/Spillefilm
Historien om en Moder 1912 Foto DK/Spillefilm
Hjærternes Kamp 1912 Foto DK/Spillefilm
Livets Løgn 1911 Foto DK/Spillefilm
Det mørke Punkt 1911 Foto DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412