Teis Bayer

/F. 1959

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Benny, revisor DK/Spillefilm
Nu er solen død 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Zoomerne 2009 Inspektør DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Medvirkende DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Michael DK/Spillefilm
Om natten 2007 Michael DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Teis Tv-serie
Til højre ved den gule hund 2003 Thomas Hartigsohn DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Clausen Tv-serie
Farvel 2001 Manus DK/Kort fiktion
Mistænkt 2001 Mark Olsen Spil
Hotellet 2000 Klaes Tv-serie
Stævnemødet 1998 Niels DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412