Rikke Gulstad

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Scripter DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Scripter DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Scripter DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Scripter Tv-serie
Tid til forandring 2004 Scripter DK/Spillefilm
Inkasso 2004 Scripter DK/Spillefilm
Flash of a Dream 2002 Manuskonsulent DK/Dokumentarfilm
Bertram & co 2002 Scripter DK/Spillefilm
No man's land 2000 Scripter DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 1999 Scripter DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412