Julie R. Ølgaard

/F. 1981

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mens vi lever 2017 Stine DK/Spillefilm
Klokkeblomst og Piratfeen 2014 Stemme U/Spillefilm
Klokkeblomst og legenden om ønskedyret 2014 Stemme U/Spillefilm
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Stemme U/Spillefilm
Headhunterne 2011 Lotte U/Spillefilm
Julefrokosten 2009 Amalie DK/Spillefilm
Himmerland 2008 Kira DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Stephanie DK/Spillefilm
Pistoleros 2008 Camilla DK/Spillefilm
A viking saga: Son of Thor 2008 Lena DK/Spillefilm
Isa's stepz 2008 Sif Tv-serie
Kollegiet 2007 Sanne DK/Spillefilm
Om natten 2007 Stephanie DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Nanna Birk Larsen Tv-serie
Paranoia 2007 Tuncays forlovede DK/Kort fiktion
Efter brylluppet 2006 Hotelpige DK/Spillefilm
Råzone 2006 Trine DK/Spillefilm
Nynne 2006 Maibritt Tv-serie
Drabet 2005 Lærke DK/Spillefilm
Midsommer 2003 Anja DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412