Adam Nielsen

/F. 1974

Klipper. Født 1974 i Herning. Uddannet som klipper fra Den Danske Filmskole i 2003. Gik umiddelbart efter Filmskolen i kompagniskab med klipperen Peter Brandt i firmaet Little Machine.

Adam Nielsen har været klipper på en lang række danske spille- og dokumentarfilm. Han har modtaget en GuldDok for bedste klip af "Ghosts of Cité Soleil" (2005) og Robert'er for spillefilmene "R" (2010) og "Kapringen" (2012). Er desuden - sammen med instruktørerne Tobias Lindholm og Michael Noer - blevet præmieret af Statens Kunstfond for "R".

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Bobbi Jene 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
A Modern Man 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Vold i kærlighedens navn 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
The War Show - venner i krig 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Nøgle hus spejl 2015 Klipper DK/Spillefilm
Krigen 2015 Klipper DK/Spillefilm
Songs for Alexis 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Våbensmuglingen 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Nordvest 2013 Klipper DK/Spillefilm
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
10 timer til Paradis 2012 Klipper DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Klipper DK/Spillefilm
Lej en familie A/S 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Rekordmanden 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Sort hvid dreng 2012 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Flugten til Hollywood 2012 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Det gode liv 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Med døden til følge 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
A kind of paradise 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Rupture 2011 Klip DK/Kort fiktion
R 2010 Klip DK/Spillefilm
Mission kvindehandel 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Mirror 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Opfindelsen af Dr. Nakamats 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Mord 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Fremkaldt 2008 Klip DK/Kort fiktion
Kandidaten 2008 Klip DK/Spillefilm
Solange on love 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
De vilde hjerter 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Natasja 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Man ooman 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Maj & Charlie 2008 Klip Tv-serie
One Day 2007 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Good copy, bad copy 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Vesterbro 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Vores lykkes fjender 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Fidibus 2006 Klipper DK/Spillefilm
Højdeskræk 2005 Klip DK/Kort fiktion
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Klip DK/Spillefilm
Ghosts of Cité Soleil 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Kampen om Staden 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Inside outside 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Brødre 2004 Klip DK/Spillefilm
Aftenland 2003 Klip DK/Kort fiktion
Reconstruction 2003 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Møgunger 2003 B-klipper DK/Spillefilm
En rem af huden 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Araki - The Killing of a Japanese Photographer 2002 Klip DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Roos Pris til alsidig klipper (23. august 2013)

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412