Kåre Bjerkø

/F. 1965

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gud taler ud 2017 Komponist DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Komponist Tv-serie
Skytten 2013 Komponist DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Komponist DK/Spillefilm
Blekingegadebanden 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Det som ingen ved 2008 Komponist DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Musik DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Musik DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Komponist DK/Spillefilm
Danni 2007 Foto Tv-serie
1 : 1 2006 Musik DK/Spillefilm
Pip og papegøje 2005 Musik DK/Kort fiktion
Fluerne på væggen 2005 Musik DK/Spillefilm
Diplomatiets fortrop 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Den lille gris flyver 2004 Musik DK/Kort fiktion
En familie i krig 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
En som Hodder 2003 Musik DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Musikant DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Musik Tv-serie
Drengene fra Vollsmose 2002 Musik DK/Dokumentarfilm
Lille mand - lille mand 2002 Musik DK/Kort fiktion
Mirakel 2000 Musik DK/Spillefilm
Bror, min bror 1999 Musik DK/Kort fiktion
You can't eat fishing 1999 Musik DK/Kort fiktion
Who's Hitler 1995 Musik Tv-film
Omveje 1995 Musik DK/Kort fiktion
Juletestamentet 1995 Musik Tv-serie
En lodret udfordring 1991 Musik DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412