Marie Hammer Boda

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mercur 2017 Grethe Ingmann Tv-serie
Mens vi lever 2017 Medvirkende DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Sonja DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Benedicte af Schackenborg DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Mie Tv-serie
Heartless 2 2015 Clara Just Tv-serie
Heartless 1 2014 Clara Tv-serie
Kvinden i buret 2013 Jespers kæreste DK/Spillefilm
Kødkataloget 2013 Emma Tv-serie
Tabu 2012 Louise DK/Kort fiktion
Julestjerner 2012 Natasja Tv-serie
13 2011 Emma DK/Kort fiktion
Brainy 2011 Denice DK/Kort fiktion
Limbo 2011 Stephanie Tv-serie
Anna 2009 Anna DK/Kort fiktion
Sylfidden 2008 Stemme DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412