Roland Møller

/F. 1972

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Underverden 2017 Claus DK/Spillefilm
Undercover 2016 Mick DK/Spillefilm
X 2016 Mr. Z DK/Kort fiktion
En chance til 2015 Mand på klub DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Sgt. Carl Leopold Rasmussen DK/Spillefilm
For det fælles bedste 2014 John DK/Kort fiktion
Dicte 2 2014 Frank Hansen Tv-serie
Nordvest 2013 Bjørn DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Jan Sørensen DK/Spillefilm
R 2010 Mureren DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412