Aki Kaurismäki

/F. 1957

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Lys i mørket 2017 Instruktion U/Spillefilm
Midsummer Night's Tango 2013 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Miraklet i le Havre 2012 Instruktion U/Spillefilm
Bad Family 2010 Producer U/Spillefilm
Lys i tusmørket 2006 Instruktion U/Spillefilm
Manden uden fortid 2002 Instruktion U/Spillefilm
Juha 1998 Instruktion U/Spillefilm
Drifting clouds 1996 Instruktion U/Spillefilm
Leningrad Cowboys meet Moses 1994 Instruktion U/Spillefilm
Total balalaika show 1993 Instruktion U/Dokumentarfilm
Bohèmeliv 1992 Instruktion U/Spillefilm
Den fortabte søn 1992 Producer U/Spillefilm
I hired a contract killer 1990 Instruktion U/Spillefilm
Pigen fra tændstikfabrikken 1990 Instruktion U/Spillefilm
Leningrad Cowboys go America 1989 Instruktion U/Spillefilm
Ariel 1988 Instruktion U/Spillefilm
Skygger i paradis 1987 Instruktion U/Spillefilm
Rocky VI 1986 Instruktion U/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412